★∮ 別人眼中的12星座女生 ∮★

鱼娃娃 发表于 5-10-2007 16:28:18 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

★白羊座女生:

妳在群眾中屬於較為突出的一個,容易畀人留下好深刻的印象;不過因為妳的個性鮮明,難免會畀男仔一種唔係咁好相處的感覺,要多多留意這個缺點呀!

★金牛座女生:

妳穩重大方,賢良淑德,係個典型好老婆;不過相對起同齡嘅女仔就有d悶同無聊,妳過份認真啦!要令自己變得有趣d,否則較難突圍喎!

★雙子座女生:

雙子座為人活潑鬼馬,這個就係妳嘅本錢,對男仔來說同妳一齊大部分時間都會好開心,不過有時妳太過神經質同火爆脾氣都幾難頂,要收歛一下喎!

★巨蟹座女生:

無論在男仔眼中定係女仔眼中,妳都係溫柔嫺淑,而且十分識得照顧其他人,大家都好鍾意同妳玩,只係要注意控制一下有時唔覺意流露的「師奶」感。

★獅子座女生:

閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦!

★處女座女生:

雖然話處女座出名唔易相處,但認真的態度對男仔又有一定的吸引力,不過一旦相處耐,妳d囉嗦同挑剔實在又好煩人!呢種態度會嚇走男仔,適可而止啊!

★天秤座女生:

外表標緻嬌滴滴令妳在情場上勝人一籌,男仔對妳容易一見鍾情,不過妳成日對愛情曖昧的態度又令到d男仔覺得你朝三暮四,對人要堅決d呀!

★天蠍座女生:

用情專一、身材惹火係你受男性歡迎的原因,不過就需要改變一下鍾意收收埋埋嘅性格,妳要明白唔講人家未必意會得到啊!

★人馬座女生:

自由奔放兼風趣幽默係妳嘅必殺技,在男仔心目中就好似女神一樣,但要留意係妳們嘅性格有時未免太霸道同自私,學習關懷下別人啦!

★山羊座女生:

妳有野心同理想,為目標而努力,雖然在感情上妳亦能發揮呢種推動力,但唔溫柔兼太強悍又死板成日幫妳趕客,唔好急進,要用耐力取勝。

★水瓶座女生:

通情達理同善解人意係妳嘅籌碼,在男仔眼中亦都十分吸引,但係就略嫌妳太過獨立自主,而且永遠唔詐嬌,妳係最容易被第三者介入的星座!

★雙魚座女生:

在男仔眼中妳小鳥依人、惹人憐愛,一旦談戀愛妳會全情投入,不過要留意係當一識得耐,在男仔眼中妳又變得冇咩性格可言!

楼主| 鱼娃娃 发表于 5-10-2007 16:29:44 | 显示全部楼层
★天秤座女生:

外表標緻嬌滴滴令妳在情場上勝人一籌,男仔對妳容易一見鍾情,不過妳成日對愛情曖昧的態度又令到d男仔覺得你朝三暮四,對人要堅決d呀!

Robert-Zai 发表于 5-10-2007 16:30:37 | 显示全部楼层
★金牛座女生:

妳穩重大方,賢良淑德,係個典型好老婆;不過相對起同齡嘅女仔就有d悶同無聊,妳過份認真啦!要令自己變得有趣d,否則較難突圍喎!
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

小精灵 发表于 5-10-2007 16:36:45 | 显示全部楼层
★雙魚座女生:

在男仔眼中妳小鳥依人、惹人憐愛,一旦談戀愛妳會全情投入,不過要留意係當一識得耐,在男仔眼中妳又變得冇咩性格可言!:yct34

琪琪 发表于 5-10-2007 16:54:59 | 显示全部楼层
★雙子座女生:

雙子座為人活潑鬼馬,這個就係妳嘅本錢,對男仔來說同妳一齊大部分時間都會好開心,不過有時妳太過神經質同火爆脾氣都幾難頂,要收歛一下喎!

yirye 发表于 28-5-2008 23:44:07 | 显示全部楼层
★天蠍座女生:

用情專一、身材惹火係你受男性歡迎的原因,不過就需要改變一下鍾意收收埋埋嘅性格,妳要明白唔講人家未必意會得到啊!

身材惹火这句不准~:yct34
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

疯神月 发表于 29-5-2008 12:22:05 | 显示全部楼层
★獅子座女生:

閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦!
========================
我哪里有 jek :yct04

潘小猪_666 发表于 30-5-2008 16:15:17 | 显示全部楼层
★白羊座女生:

妳在群眾中屬於較為突出的一個,容易畀人留下好深刻的印象;不過因為妳的個性鮮明,難免會畀男仔一種唔係咁好相處的感覺,要多多留意這個缺點呀!

==我难相处吗:yct86

05287 发表于 30-5-2008 16:18:48 | 显示全部楼层
★巨蟹座女生:

無論在男仔眼中定係女仔眼中,妳都係溫柔嫺淑,而且十分識得照顧其他人,大家都好鍾意同妳玩,只係要注意控制一下有時唔覺意流露的「師奶」感。

:yct34 师奶?

潘小猪_666 发表于 30-5-2008 16:22:25 | 显示全部楼层

回复 9楼的 05287 的帖子

==:yct10
haha,:yct58
师奶杀手:yct57