♥♥K之戀;;{{{真人真事;;"

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:02:50 | 显示全部楼层
放學既時候.............................
我行去亞心度...............................

我:喂~亞心~
心:咩呀~
我:不如我地出去行街街丫~
心:唔啦~
月:咁不如去唱k丫~
心:唔啦~你地自己去啦~
我:做咩唔去呀?
心:我有d野做呀~
月:我地倍你丫~
心:唔,,唔洗啦~我走先啦~88
我,月:= =

之後亞心就走左啦~

月:一定有d野~
我:= =”鬼唔知咩~你d廢話好廢呀~哈
月:不如.........
我:e...唔制~
月:你知我想講咩咩?
我:知呀~你話想跟蹤佢丫ma~
月:妖..我係想話不如我地自己去呀~
我:..........
月:但係......跟蹤下佢都好喎~
我:...............
月:行啦~

(之後我地就去左跟亞月....跟到去新城市)
月:拿...都話佢約左果隻t.b嫁啦~
我:..不如唔好跟啦~好衰呀~
月:你唔跟都跟到呢度啦~
我:唔係呀...真係唔係咁好既~佢都係我地朋友..我地應該信佢嫁ma
月:邊有話唔信佢姐~關心下佢之ma~
我:哎o也~如果佢想話我地知~佢自然會講嫁啦~佢唔想講咪算囉~
月:好啦好啦~唔跟啦~咁而家去邊呀~
我:.....番屋企囉~
月:咁早~><
我:係呀~
月:是但啦~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:04:03 | 显示全部楼层
番到去訓左陣覺........亞堅就打番泥啦~

我:喂~
堅:點呀~今日有冇倒亂呀?
我:緊係冇啦~你番唔番泥食飯嫁~
堅:番~番泥倍你落去食囉~
我:係屋企食丫~
堅:是但囉~叫外賣囉~
我:唔係呀~我煮呀~快d番泥啦~888 88 888 ~哈
堅:喂~
我:8啦~  (cut)

我就緊係煮野食啦~呢餐煮左煎豬扒~蒸魚~蝦同菜~
亞堅番到泥

我:岩岩好食得~
堅:(呆)
我:e...做咩買左d包番泥呀?
堅:....冇.冇...我諗住聽日做早餐丫ma
我:真係?定一話你驚今晚冇野食,,買定番泥呀~
堅:唔好咁講~...好啦好啦洗手食飯先~

食飯................
堅:哇..咁多送呀?
我:唔知呀~唔知點解喎~好唔好食呀?
堅:um..都可以既~但係距離好食仲差好遠囉~
我:(笑~雖然佢係咁講~但係佢食哂d野囉)

食完~
堅:我汁d野入去先~
我:隨便~
(佢入左去..冇啦啦飛番出泥)
我:做咩呀?
堅:咁亂既~
我:咁人地唔知你d野放係邊丫ma~咪亂搵囉~*
堅:................
我:得啦~聽日幫你汁番啦~
堅:丫..係呀~就新年啦喎~你洗唔洗番去呀?
我:仲有成個星期................
堅:咁點呀?
我:佢地打泥咪番去食飯囉~做咩呀?你有fd泥呀?
堅:唔係呀!不過新年有個fd泥住2日之ma~
我:間屋你既~你中意點咪點囉~
堅:哦....

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:04:28 | 显示全部楼层
之後我地就訓覺覺啦.........

堅:沖左涼未呀?
我:沖左啦~你聽日洗唔洗番工呀?
堅:要呀~
我:唔好番丫~倍我去行街街買野丫~新年啦~
堅:唔洗做咩~
我:一日之ma~>m<
堅:你唔洗番學咩?
我:要呀~倍我啦~大家都唔好番啦~
堅:諗下先啦~....
我:魚......
堅:= =”我沖涼先啦~  (之後就去左沖涼啦)

佢沖完涼出泥..我即刻扮訓~哈哈~佢six哂登就上床訓..訓係我隔離...佢就快訓既時候

我:(冇啦啦笑)...keekee...
堅:><你唔係訓左嫁咩~
我:哈哈...
堅:做咩呀你= =
我:冇野呀~訓啦訓啦訓啦~
堅:= =痴線嫁~
我:(攬住佢)訓覺~
堅:................
我:做咩呀?唔中意呀?可以推開我嫁bor~
堅:算...我知道我令仔..你一定把持唔住嫁啦~
我:食屎啦你...哈
堅:(推開我)訓啦~
我:車...........................

第二日...我醒果時已經係10:30啦......
我隔離冇人..........><

我:個衰人真係番工嫁?/.\
之後我就去洗手間,,,一入去見到亞堅刷緊牙
我:(笑)你唔係番10:00咩?
堅:(成口牙膏)倍你丫ma  (個樣超好笑)
我:wakaka/\/\”
堅:笑乜姐~!出去換衫先啦~同你去食野呀~
我:係係係係係~  (沖出去)

搞掂好哂野啦~
我:去邊食野呀?
堅:你中意囉~
我:我中意呀?大邊爐囉~
堅:= =”食唔落呀~
我:咁飲茶囉~笨~
堅:行囉~
之後去左美心酒樓..............
我:真係嫁?咪玩啦~
堅:有乜所謂姐~有位啦...入去啦~= =
我:哈哈..*
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:04:43 | 显示全部楼层
入到去食野啦...玩埋d低b野啦.........*冇啦啦亞堅好正經咁同我講~

堅:um..我個fd呢..有個女女呀.差唔多3歲嫁啦~
我:(勁白痴咁笑)做咩呀>?你又想生番個呀?哈
堅:唔好講笑住先啦~
我:嗯~咁你話我知做咩姐?
堅:咁果個係我好好好朋友泥嫁ma~佢有d事...諗住比佢個女比我臭住先..過完新年初10就接番佢~
我:哦哦~
堅:咁我又要番工..就算我唔番工..我一個都唔掂啦~
我:咁...你想我幫你手呀?
堅:.........係呀~得唔得呀?
我:幾時接佢泥呀?
堅:聽日囉..........
我:我要番學喎.....
堅:......
我:哈哈..得啦..我都唔係番嫁啦~^^聽日我倍你去接啦~
堅:之後果d日子...
我:得啦得啦~我幫手嫁炸..你都要臭嫁~
堅:緊係啦..你太好啦~
我:咁你又唔中意我~
堅:hey~唔好講呢d啦~   (怕醜)
我:哈哈~

食完野之後.......*
我:快d去買衫衫啦..
堅:係啦係啦~

行完沙田,之後又出左尖咀....累爆~...行完已經夜晚啦...*
我:好鬼累呀~
堅:乜你都會累嫁咩..*
我:頂你啦..*
堅:去食野丫..*
我:拎住咁多野~
堅:咁你想點?
我:不如我地去supermaker買野番屋企整丫..
堅:攞苦泥辛...
我:又唔洗理整..你唔覺好溫馨嫁咩?
堅:你呀..成日發夢~賴浪漫咁~
我:我雙魚座嫁ma.乜你唔知雙魚座既人係成日發夢~神經則~同埋好浪漫..好易喊嫁咩~
堅:見到你咪知囉~
我:超~
堅:同你講咁耐都省氣....><快d去買野啦~  (推我行)
我:哈哈~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:04:58 | 显示全部楼层
之後番屋企煮野食....................................
堅:你識唔識嫁?
我:上次果餐邊個煮嫁?柯出泥比你食嫁咩?
堅:e.....
我:出去啦..唔好阻住我啦~
堅:唔好..睇住你好d..等陣成間屋比你燒左咪死~
我:好啦好啦好啦...慢慢睇啦~
堅:洗唔洗幫手呀?
我:你中意啦~
(之後佢就幫我手...比佢笑死我..係咁玩..洗菜又整濕哂我喎~煎野食果時我比d油整到)
我:哇..好痛呀~
堅:wakaka~
我:仲笑..(笑)真係好痛呀~哈哈~
堅:真係嫁?  (白痴)
我:妖..仆街啦你..(笑)人地真係痛嫁~
堅:哇哇哇哇哇..  (佢又比d油整到)
我:(大笑)抵死呀..wakaka~
(就係咁..我地好funny咁煮好野食啦)
我:有野食啦..yeah~  (指住我整果d)e..呢碟咁好食既~邊個整嫁?
堅:o區爆呀~(指住佢整果d)呢個就最正~
我:收皮啦你...*我就話...  (呢碟係超超超超超好食)
堅:點解呀?
我:因為係我同你一齊整嫁囉~..~^^
堅:= =”係啦係啦...最好食啦~傻婆~

(食完野..)
堅:我洗啦d野..你快d去沖涼啦~
我:係啦係啦係啦~

(訓覺既時候...我手提響)
我:喂?
哥:死妹釘~
我:哇..大佬咁得閒搵我呀~
哥:咁耐都唔番泥呀?
我:妖..番唔番我有分數啦~
哥:夠$$咩?
我:唔喎~你比我呀?
哥:亞媽知道我一定搵到你..比左d$$我..*平時佢都唔比我既~應該係比你嫁啦~
我:哇..你會唔會吞緊d嫁?
哥:如果我吞呀?我就吞哂啦~仲話你知呀~
我:係啦係啦,,聽日得閒call你啦~
哥:係咁~8

堅:你亞哥呀?
我:係呀~丫..係喎..你話要臭bb..咁你之前又話有個fd泥住既?
堅:果個fd咪果個bb女既媽媽囉~而家佢唔泥啦~
我:哦~
堅:訓覺啦~
我:嗯

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:05:17 | 显示全部楼层
第二日一早,,,,,我就同亞堅一齊去接bb女,,,,,,,亞堅今日都請左假冇番工....
我地係紅磡火車站等........
之後見到一個女仔抱住個bb女行過泥...果個女仔都幾令令嫁...我諗佢都係得22-23歲左右啦....個bb女超得意超令令~

女:堅~唔好意恩呀~*要你幫我臭住琪琪~
堅:得啦~*
女:初10我會臭番佢嫁啦~
堅:係啦係啦..你快d搞掂d野啦..
女:嗯嗯~(留意到我)呢位係?
堅:我..............
我:佢個朋友呀~我叫yoyo~
女:o...
堅:係呀.,.呢排佢會幫手臭妹妹嫁啦~
女:唔該哂喎~
我:唔洗~
女:我都走先啦~  (比個女女亞堅抱)妹妹...媽咪走啦..唔好蝦人呀~知唔知呀?
妹:o......
之後個女仔走左啦 ...*

果個妹妹有d驚驚...*想喊...
堅:做乜野呀妹妹?
妹:(拎頭)...
堅:??叫yoyo姐姐抱你好唔好呀?
妹:嗯嗯  (點頭)
我:(抱住妹妹..佢攬住左我訓覺..)^^(笑)
堅:去邊呀?
我:我而家番沙田拎$$先~妹妹都累啦..夜d同佢一齊出去買d日用品啦~
堅:好啦好啦,,,

番到沙田搵我亞哥~
我:我過去先..你等我一陣~
堅:好呀
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:05:44 | 显示全部楼层
之後我地答的士番亞堅屋企..............................
的士裏~...
堅:唔怪得知你離家出走啦~
我:做乜咁講~
堅:走左都有$$洗~
我:我第一次走炸~平時偷走去玩就有~但係真真正正離家出走..真係第一次~我都唔知點解我老母會比$$我  ~我老豆好要面..佢唔會搵我番去~亦都唔會比我老母搵我~所以佢咪靜2地比$$我囉~
堅:睇下佢地對你幾好~
我:食蕉啦~佢地唔衰我會走?
堅:小朋友真係小朋友~
我:你就小..有妹妹係度我就係大姐姐啦~
堅:大嬸就有你訓~
我:fuck u丫~><

番到堅屋企.....*
妹妹都醒左啦..咁我就同佢傾計~
我:你叫咩名呀?
妹:.....(怕醜)雪琪
我:全名呢?
妹:???雪琪~
堅:(過泥細細聲同我講)佢冇姓嫁..= =”佢老母之前好多仔..
我:o...
妹:我想睇電視呀~
我:好呀~^^
(妹妹坐左係度好耐都唔出聲..只係睇電視)
係呢一刻唔知點解覺得呢個妹妹好神秘~~~~~~~~

堅:我去買野番泥煮~
我:我又去~
堅:你睇住妹妹啦~廢事帶佢去咁多人地方~
我:哦..咁你快d番泥呀~
堅:^^得啦~  (閃水)

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:06:00 | 显示全部楼层
at night.....今日係堅堅整晚飯...yeah~~~
我就汁野囉~我地鋪左張令令細size既床玉係地下比妹妹~~哈哈~*
幫妹妹沖完涼我地就食飯啦~

堅:(冇啦啦自己係度笑)
我:笑咩呀白痴仔?
堅:冇野呀~^^
我:傻左呀你.....= =”
妹:我...有野想講呀~
堅:妹妹有咩想講呀?
妹:(拎頭)冇野啦...
我.堅:???
我:係喎..你聽日洗唔洗番工?
堅:要呀~番多5日就放假啦...哈哈..之後又出糧~yeah
我:哈哈...
堅:問泥做乜野?
我:冇野呀~~~~

.........妹妹訓左覺覺..我就同亞堅傾計~~~
我:我覺得妹妹好似你~
堅:似我?邊忽似呀?  (see自己)
我:唔係話個樣呀~~我覺得你同妹妹2個都好神秘~
堅:我好神秘咩?
我:超級神秘囉...講真嫁~你唔覺妹妹好似成日都好多心事咩?
堅:妹妹其實好慘嫁~佢媽咪叫亞欣~以前係wet妹泥嫁..屋企好有$$..但係就係佢係wet妹..好多  仔..係幾年前比人攪大左..仲要唔知個爸爸係邊個..呢幾年妹妹都係佢屋企人養~而家亞欣屋企仲要有  事喎..*咪冇人理妹妹囉..佢唔同其他小朋友..冇姓冇爸爸冇一個完整既家庭..*
我:妹妹好慘呀~咁得意既小朋友..有d咁既背景~
堅:所以你已經好幸福...
我:又關我事~= =”
堅:唉..算吧啦~~
(冇啦啦我同亞堅聽到d聲..)
我:咩事呀?
堅:下....?
(之後我地去望下妹妹...原來係妹妹喊)
我:妹妹..妹妹~
妹:(忍住喊~佢冇喊出聲~只係係咁流眼淚..)
堅:做咩事呀?
我:(抱妹妹)....堅~拎d紙巾泥丫~
堅:哦~
我:妹妹做咩事呀?唔好喊啦~
妹:(終於忍唔住..勁喊)
我.堅:??????
我:傻妹~唔好喊啦~
妹:我冇爹d....媽咪唔理我~冇人錫妹妹~嗚...妹好唔中意自己..
我:(係呢一刻..我覺得妹妹真係好慘~之後我自己都喊埋)
堅:.........................
我:媽咪點會唔理妹妹呢..妹妹咁乖~
妹:冇..冇人理妹妹嫁~嗚........我要爹d~我要爹d媽咪錫~嗚,,,,,我..我想有人錫~
我:點會冇人錫你呢~..我同哥哥都會好錫你嫁~
妹:嗚.................(攬實我勁喊)
我:(攪到我又勁喊)
堅:...(無奈..望住我同妹妹)
(妹妹喊喊下...都訓左覺lu..我就放番佢係床玉度)
堅:yoyo~
我:下?
堅:你又係水做嫁..*
我:妹妹..真係好慘呀~
堅:...
我:唔知點解我聽到妹妹講佢自己既野..我個心好唔舒服.我覺得佢唔應該有而家咁既生活..如果我係佢媽咪  ~我一定會好錫好錫佢..唔會唔理佢嫁~
堅:算啦..你都唔好亂諗野啦~訓覺啦~
我:...................................
堅:(攬住我訓)

佢好耐都冇試過主動攬我啦..好有安全感~好舒服呀~~~~~~~

05288 发表于 1-10-2007 17:13:16 | 显示全部楼层
很長...看到我有點眼花:yct06

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 17:30:09 | 显示全部楼层

回复 79楼的 05288 的帖子

还没结束的咧!:yct26