♥♥K之戀;;{{{真人真事;;"

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:57:46 | 显示全部楼层
我咁爆左個中咁劑....................叮噹叮噹叮噹...
(之後係亞虎開門)
虎:yoyo~咁早呀~
我:唔好理啦~開門開門開門~
虎:(開門)
我:你去訓啦..唔洗理我..(之後我就入左房搵亞堅)
堅:(岩岩起身).......
我:番工未呀?
堅:!下?
我:去食早餐丫..快d起身呀~我係出面等你啦~(出番去)

過左一陣我地就落左去m記食早餐..........
堅:點解你會泥既~
我:掛住你咪泥囉~
堅:..........
我:唔信呀?(笑)我講堅嫁喎~
堅:我知呀~
我:(笑)咁你琴晚搵我做咩呀?
堅:掛住你咪搵你囉~
我:真嫁?
堅:你話呢~
我:我話係真囉~
堅:你中意啦...你想聽假話既話~
我:車...
堅:你今日唔洗番學咩?
我:要呀~唔番之ma~特登泥搵你~
堅:(笑)
我:你知唔知呀~見到一個cool既人笑~係好有成功感嫁~
堅:係咩?
我:係呀..所以你以後要笑多d啦~
堅:考慮下丫~
我:(拖住亞堅).....
堅:(想縮手)
我:拖住呀...
堅:.....................

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:58:06 | 显示全部楼层
食完野...................................................
我:去邊好呀?
堅:番工囉~
我:我送你丫~
堅:唔啦..你番學啦~
我:魚...
堅:我真係要番工呀..妹妹~
我:= =”我知呀..又唔比人送你喎~
堅:咁不如我送你番學丫..好冇?
我:唔好...今日我唔番呀..
堅:咁你想點呀~?麻q煩~
我:..你番工啦..唔洗理我~  (跑)
堅:喂....   (追過泥)
我:(忍住笑)咩呀? (扮嬲)
堅:.............
我:冇野啦ma....?
堅:做咩冇啦啦閃~
我:廢事煩你啦~
堅:玩下之ma~
我:唔好玩bor~
堅:咁你點先唔嬲?
我:罰你~
堅:點罰先?
我:(咬佢下唇)....哈哈
堅:哇..好痛呀~
我:(大笑)wakaka~
堅:唔得呀~我要罰番你呀~
我:.......>3<”
堅:拎隻手出泥~打手板~
我:e..?你好似發燒喎~  (閃)

之後我地跑左好耐~
我:唔玩啦~好累呀~
堅:(笑)我番工先啦~你去邊呀?
我:um......去亞月屋企先~
堅:哦~
我:你仲記唔記得邊個亞月呀?
堅:記得...點解唔記得~
我:o...你仲掛住佢呀~
堅:係呀~你點知嫁~
我:...............................
堅:(笑)你呷醋呀?
我:係呀~
堅:傻既~我送你答的士啦~
我:........唔~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:58:18 | 显示全部楼层
去到亞月屋企...................................
月:哇..你唔洗訓嫁~
我:....要呀~不如出去行街街囉~
月:咁早~><”
我:訓醒去丫~
月:放醒先啦~
我:唔唔....

then差唔多2點...我地就約埋亞心一齊出去新x市行...
之後我地去左password睇衫........點知見到亞樂同埋一個女仔一齊~都ok令令嫁~

心:(呆哂)
樂:e..咁岩既~
(果個女仔出聲)
女:halo~
心:halo..我地走先啦~(走)
月:喂..亞心~  (跟埋出去)
樂:你唔走既?你有野想講呀?
我:人地既野我唔想理咁多~但係我覺得你勁好囉~呢位令女..你遲d就知佢有幾好嫁啦~
樂:........
我:唔阻你地啦~8  (走)

出到去..find番亞月亞心~
我:心~冇野丫ma~?
心:......冇.......掛~
我:唔洗唔開心bor~
心:(強笑)我冇野喎~傻啦~*
我:係先好呀~..........

之後6:00番左屋企...................
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:58:30 | 显示全部楼层
番到屋企....一開門...................
我:e..你地番泥啦~e..老豆呢?
媽:唔知佢呀...唔好再提起佢啦~
我:又咩事呀你地?
媽:點知佢呀...賤人泥嫁~
我:下話~又話去亞婆度食飯.....去未呀”?
哥:老豆都未番,,,去咩姐~
我:頂~
哥:唔通去到同亞婆講~佢2條友o益交..老豆唔泥呀?
我:妖...成日都係咁~
媽:咩成日呀?你講咩呀?
我:事實~
(呢個時候老豆番左泥)

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:58:42 | 显示全部楼层
老豆一番到泥.....亞媽又同佢嘈,,,,,
佢地嘈緊既時候.....................................................

我:丫...亞哥..食唔食糖呀?  (好大聲)
(亞媽同老豆望住我)
我:你地行得未嫁?仲未行我玩電腦嫁啦~
(2個都冇出聲)
我:咪行啦咪行啦~玩電腦....
媽:行啦...等你老豆換衫先啦~*
我:快啦~
(之後就成家一齊去左亞婆度食飯..........食完啦)
我:亞哥..你番唔番去呀?
哥:番呀..佢2個痴嫁ma~睇住佢地~
我:我唔番啦~
哥:下..又去玩呀?
我:唔係呀~唔想見到佢地呀~
哥:你中意啦~
我:嗯嗯~

(之後番到屋企留下)
媽:做咩唔上去呀~
我:唔番啦~今晚~
爸:做咩又唔番呀?又死去邊度玩呀?
我:邊個話我去玩姐~
爸:咁你死去邊呀?
我:死去邊都好啦~唔想再聽到你2個把聲呀~好撚煩呀~
爸:你個仆街女講咩呀?摑巴你丫拿~
我:你中意咪摑啦..你除左識打人你仲識d咩呀?你2個快d番去嗌交啦....
媽:講夠啦~
我:夠啦~係咁~ (走)
爸:你走左以後咪撚番泥~
我:(冇出聲~照走)

之後自己一個去左中央公園坐..其實我一d都唔堅強..我坐左係度喊~之後我就打比亞堅~
我:喂..你係邊呀?
堅:唱k囉~
我:哦..........
堅:做咩呀?
我:我冇屋企番呀?
堅:你等我一陣先  (佢同佢d fd講野~勁hapi)你岩岩講咩話?
我:我話...
堅:(佢冇啦啦又同佢d fd講野and大笑)
我:(cut線)頂.................

係呢一刻...我發覺自己一無所有~好lonely...
過左陣亞堅打番泥~
我:咩呀?
堅:岩岩做咩cut線~
我:你仆街咪cut你線囉~
我:準備跳河呀~唔洗打泥啦~  (cut左佢線

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:00:24 | 显示全部楼层
之後亞堅不停不停咁打泥.......我死都唔聽....之後佢就sd sms過泥.....,
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
堅:你而家係邊呀?唔好亂泥呀~
堅:對唔住呀~你應下我啦~
堅:我過泥搵你啦.....
堅:你唔好唔覆我啦......對唔住呀~
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
之後..佢再打多個電話泥...我中於心軟聽左....

堅:喂~yoyo~你岩岩做咩唔聽電話呀?
我:唔想講野咪唔聽囉~你都唔理我嫁啦~
堅:唔理你我都唔會打比你啦..係咪?咩事呀?邊個又蝦你呀?
我:冇呀~
堅:我而家過泥倍你丫~
我:你慢慢唱k啦...我唔阻你啦~8
堅:喂~唔好8住~
我:咩事呀?
堅:講比我知你係邊啦..我想見你呀~
我:真係想咩?
堅:係呀~傻妹~
我:岩岩跳左落海..係海度浮緊呀~
堅:咪玩啦~
我:城門河旁邊單車徑d登呀~
堅:唔好行開..我而家即刻過泥~  (cut)
我:.......cut我線= =

係呢一刻...由唔開心..冇啦啦變到有d開心..有d感動..我覺得佢真係有d緊張我..*但係佢對我果種係朋友既關心..定一話真係中意我呢?我唔知道囉..但係都唔係好想知道...而家咁..我已經好開心啦

過左10mins佢就泥到啦.......
我:咁快既~
堅:你冇事呀?
我:(笑)冇野呀
堅:笑得咁假既..都唔係平時既你..
我:其實都冇咩野..只不過我頂唔順屋企d煩人..咪自己一個走左出泥囉~
堅:屋企人係咁嫁啦...
我:乜真係咩?我見人地屋企好幸福嫁喎~
堅:你好慘咩?
我:唔係呀~不過冇人咁幸福囉~
堅:屋企人?我d屋企人個個都唔係香港..佢地而家點我都唔知~
我:我都幾想佢地唔係hk留番我一個係度~
堅:到真係既時候..你就唔會咁諗嫁啦*
我:咁你而家唔開心咩?
堅:咁又唔係..不過當自己一個人係屋企既時候..真係覺得有d lonely.同埋有d掛住屋企人囉~雖  然hk仲有個家姐..但係都好小見既~我不知幾想比屋企人煩下..幾想同佢地食飯~
我:.....你唔明嫁啦~我既屋企唔同你屋企嫁~
堅:有咩唔同~
我:唉~唔好講啦~
堅:咁你今晚番唔番去呀?
我:唔番..聽日先番去拎野走~
堅:下...去邊訓呀?
我:個個屋企去下囉~一係咪訓街囉~
堅:咁凍..一係你泥我屋企丫~
我:哇..你想點呀?
堅:你奸我我都未奸你啦~低b妹
我:咁又係...
堅:咁而家去邊好呀?
我:唔知~
堅:番去我屋企好唔好
我:嗯~^^
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:00:54 | 显示全部楼层
去到亞堅屋企........*

我:哇..你間屋幾令令喎~張床放係廳既?  (張床好大嫁..跳上去look泥look去)
堅:傻左咩你?
我:哈哈....
堅:我拎d t-恤比你丫..快d去沖涼呀~
我:得啦...^^

(我沖完之後........)
我:哇...好舒服呀~
堅:我整左芝麻糊呀~食野丫~
我:有冇毒嫁? (笑)
堅:傻婆~
我:哈哈..咁凍食呢d最正~
堅:你慢慢食啦..我沖涼呀~
我:好呀~

(之後佢去沖涼~亞哥打泥)
我:喂?哥子~
哥:點呀~係邊呀?
我:係人地屋企囉~
哥:有人收留你呀~
我:sure啦~
哥:你聽日朝早你好過泥拎野啦~
我:2條友唔係度咩?
哥:亞媽聽日一早同亞婆飲荼..老豆番工丫ma~
我:係係係~好啦~聽日番泥汁野啦~
哥:係咁啦~
我:8

哈哈..我亞哥係二五仔泥嫁~成日幫我~呵~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:01:11 | 显示全部楼层
亞堅沖完涼...........................................
堅:好凍呀好凍呀~
我:食野丫~
堅:我唔食啦~你食啦~*食完好訓啦~
我:食完訓.....想肥死我呀?
堅:咁唔好訓啦~
我:唔得呀~
堅:..............你中意啦~  (搬緊d被落泥)
我:做咩呀?
堅:今晚我訓地下你訓床啦~
我:下.......
我:唔好啦~
堅:咁偉大?咁我訓床你訓地下啦~
我:傻既~一齊訓啦..又唔係未試過~
堅:咁信我~
我:係呀係呀~*
堅:...........是但啦咁~

第二日.............*
堅:yoyo...起身啦~
我:咁早做咩呀?都話唔番學呀~
堅:你又話番去汁野~
我:(醒)係喎~
堅:快d換衫啦~洗手間有新毛巾新牙刷呀~
我:(笑)唔該~

之後一齊飛的去我屋企.........
堅:我係留下等你丫~
我:好呀~好快落泥~

上到屋企......
哥:番泥啦~
我:係呀~
哥:汁下書包呀~校服呀~衫呀~咁啦~
我:痴線~汁咁多野做咩呀?最緊要係錢呀~哈
哥:.....你中意啦下~
我:得啦得啦~

最後我都係汁左好多野走..........*落到去....

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:02:00 | 显示全部楼层
落到去.......................
堅:你都幾多野下喎~
我:係呀~衫囉~*d手six呀~化妝品呀~咁囉~必需品泥嫁ma~
堅:書呢?
我:......冇喎~><
堅:..........算啦算啦~番我屋企放低d野先啦~
我:好呀~

之後番到佢屋企...都差唔多9:00
我:係唔洗番工咩?
堅:番10:30呀~
我:哦..係邊番呀?
堅:唔好問~
我:車....
堅:喂..比d野你~
我:又有禮物收咁正呀?
堅:(飛舊不明物體比我)
我:咩泥嫁?....鎖匙?
堅:....呢條後備匙泥嫁~...比住你用先啦~
我:........則係點呀?我係度住呀>?
堅:住住先炸~唔好咁耐呀~
我:(大笑)好呀~^^
堅:我出門口啦~自己搞掂啦~
我:嗯~8

之後佢就出左門口...我就落左樓下既supermarket買左勁多野~
um..勁多小食啦~
野飲....好多好多好多~扒呀~腸仔呀~我中意食既野囉~呵~
之後我上番去放低野hea下就番學啦~果時我諗已經係12:00lu~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 13:02:18 | 显示全部楼层
番到去岩岩食飯喎..................................................

月:8妹~咁遲先番嫁?
我:本身唔番嫁...但係想見下你地丫ma~
月:扮啦你..e..好衰嫁~咁鬼假...
我:哈哈....亞心呢?
月:o殊.................
我:(??)做咩呀?
月:帶你過泥睇d野丫~
我:睇咩呀?
月:行啦~

亞月拉左我去平台望落操場..........*
我:咩呀?
月:你望下先啦~
我:亞心囉~
月:亞心隔離果個呀~
我:哦....f.5果個tb呀?
月:係呀~你知唔知呀~我收到風呢隻t.b想溝亞心呀~
我:你d風準唔準嫁?
月:準準地啦~
我:超..亞心唔會既~
月:咩唔會呀~今日我幾慘呀~亞心成日去搵果隻t.b呀~><”唔理我呀~
我:(笑)咁抵死呀?哈
月:仲笑~你個fd就快搞基啦~
我:hey..唔會既,,就算係呀~又點姐?佢中意咪得囉~
月:e................
我:冷靜d啦~都未知係唔係~
月:等陣問下佢先~
我:你中意啦~
月:><今晚出唔出去玩呀?
我:唔呀~
月:咁乖係屋企?
我:同屋企人抄左啦~而家係............人屋企住住先囉~
月:亞堅呀?
我:.........係呀~
月:唔洗咁喎~我唔中意亞堅嫁啦~唔洗咁驚~
我:邊個過話我驚姐~超~
月:係啦係啦~你最大膽啦~
我:哼...洗乜講~  (笑)
月:(笑)