♥♥K之戀;;{{{真人真事;;"

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:48:36 | 显示全部楼层
我聽到洗手間有d花灑聲......................過左半個中.......亞堅出左泥...........
我:洗完頭呀?
堅:唔~涼都沖埋啦

佢d頭髮濕左個樣好得意呀~
我:好凍呀我...*
堅:....著多件衫啦....我去吹頭先~
(佢吹頭既時候....我就從後攬住佢~)
我:好香呀你!哈
堅:比你嚇死~吹緊頭呀姐姐~
我:咁又點呀~唔攪得咩~
堅:唔好咁任性啦你~
我:我係咁任性嫁啦~吹咩~哈  (笑)
堅:(冇我咁好氣)你做咩著校服呀?
我:聽日番學丫ma~
堅:....

之後就諗住答車番亞中屋企.....*
堅:飛的過去囉~
我:唔好~
堅:...點解呀?
我:行過去丫~
堅:.......行?
我:唔得咩...行啦~
(掛住同佢講野..冇睇車過馬路)
堅:小心呀~ (拉住我)
我:(笑)哈哈...  (拖住亞堅死都唔肯放手)
堅:你個色魔丫
我:(笑)你唔驚我等陣比車撞親咩?
堅:...(笑)

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:48:56 | 显示全部楼层
之後我地手拖手咁行.....................真係好遠呀....但係我enjoy呀....^^
堅:好累呀我~
我:咁洗唔洗我揹你丫?
堅:好呀~
(係我後面(col)住我)(之後我即刻p.k)
堅:咁cheap嫁你~我咁輕都p.k~
我:....輕?唔係下話   (佢又真係幾輕既)
堅:起身啦~低b
我:(起左身~)到你揹我啦~^^ (跳上亞堅背脊)
堅:我咁累你仲要我揹你~
我:(落番泥)^^行囉~^^
堅:.......
我:喂喂...新既一年..你仲未送野比我喎~  (伸手出泥)
堅:um....(球其係則邊炆左塊勁普通既樹葉比我)
我:...........
堅:你話如果我送呢片樹葉比你~會唔會流得劑呢?
我:唔會~  (拎左)多謝~^^  (收入銀包)
堅:....咁易滿足既~
我:因為你送囉~
堅:...你講野唔好咁直啦~
我:我中意呀~吹咩~哈
(我電話響)
我:喂喂?
月:亞月呀~衰野..拍左拖唔識人啦~
我:亞月...?邊係呀~
月:收到風你同亞俊一齊丫ma~
我:散左啦~
月:o..sor~
我:唔緊要啦~搵我咩事呀?
月:聽日你番唔番學呀?
我:番....
月:一齊丫~
我:唔好啦~今晚我係人地屋企住...
月:邊個呀?我又去~
我:....聽日先同你講啦~而家唔得閒~
月:車...咁好啦~8
我:8 (收線)

亞堅冇出聲...
我:亞月泥嫁~
堅:..係咩?
我:(望住佢
堅:....咩呀?
我:(企左係度)
堅:??
我:(錫佢面面)^^
堅:........
我:你真係好完美呀...(大叫)我好中意你呀~
堅:(蓋住我個咀).....o殊...
我:(推開佢隻手)o殊咩喎...(跑)我勁中意堅堅呀~哈
堅:..........(無奈)

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:49:26 | 显示全部楼层
幾經辛苦........終於行到番去啦................................

我:咁快到既,,>3<”
堅:快呀?我好累啦~
我:......>3<”
堅:快d上去啦~
我:唔制~
堅:咁你想點呀?
我:去食野丫~
堅:............
我:行啦~  (拉住佢)

之後我地去左m記~
我:出去買野食啦...唔好買咁多..食唔哂~
堅:(奸笑)好呀~
(之後佢就出左去買啦~番到泥lu)
我:咩話?開心樂園餐?
堅:拿~又小小地..又有玩具~又岩你智商~幾好呀~
我:死丫你~= =”
(我拎起左個玩具....*)
我:........我既~^^" (笑)
堅:...(笑)...

(之後我地食完野就番番上亞中屋企~)(都差唔多4:00 lu)
我:halohalo~
龍:咁耐既~
我:有幾姐...
堅:你地仲打牌呀?唔洗做呀?又話打邊爐...= =”
中:亞虎整緊丫ma~
(亞虎大叫出泥)
虎:等陣到亞生同埋細輝做呀~   (呢2個都係亞中佢地d fd)
生:等陣先算啦~
我:我入去玩電腦啦~8

(我入左亞中間房~亞堅都入埋泥)
我:做咩呀?  (笑)
堅:好累呀~訓下覺姐~  (訓左係床)
我:慢慢啦..我玩電腦...(行左去鎖門)
堅:做咩呀你?
我:廢事亞虎佢地入泥~
堅:真衰呀你~
我:你就衰~><”  (之後我冇理佢,,,玩電腦~)

(一on就見到亞俊on)
佢add我

俊:yoyo
(我唔想應)
俊:可唔可以應下我呀?我真係有野想講嫁~
我:乜呀>?
俊:其實你同我一齊果時,,仲係唔係中意亞堅嫁?
我:(唔識答~我果時見到亞堅就中意亞堅~但係又中意亞俊~sor~我都3係冇答佢問題)
俊:答~
我:咁你同我一齊果時係唔係仲中意heyley丫?
俊:......
我:答啦~
俊:小小啦~到你答啦~
我:係..我係同你一齊果時中意佢~吹呀?
俊:.........
我:不過而家都唔關你事啦~
俊:我知唔關~但係我真係好想同你講一樣野囉~
我:講~
俊:我仲係中意你~
我:ok~but已經唔重要啦~
俊:..
我:因為我唔再中意你啦~
(佢冇應我~then就off左)
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:51:44 | 显示全部楼层
(食完野之後......................................)

我:好飽呀~
生:汁d野入去先啦~
我:哦.....
(之後亞虎過泥幫我手一齊汁~)
虎:你去玩啦~我汁啦~
我:唔洗啦~
生:拎埋d啤酒出泥丫~yoyo
中:你當人亞四呀?真係丫~
我:唔緊要啦~我入去拎~

(之後我地成班一齊玩猜拳~同埋大話six~)
(亞堅猜包剪tum就成日輸~玩呢d緊係always win啦~
我輸左勁多鋪.........好快~亞中佢地個個淋哂~me都差唔多淋~得亞堅一個未淋~因為佢輸左一鋪炸~..........................*

我:比多2罐泥丫~
堅:仲飲?死嫁啦你~!
我:比我丫~  (發脾氣)
堅:......哦~
(之後我好快咁飲哂2罐)
堅:.........
我:(喊)嗚...............*
堅:做咩呀~?
我:(沖入去拎埋未飲果d啤酒出泥~仲有4罐)\
堅:...........
我:(飲).......
堅:做咩呀你~
我:(我都唔知做咩~我好想將我既唔開心~喊哂出泥)
堅:冷靜d啦~好冇?
我:(我冇再飲)
堅:你要飲丫ma~我倍你丫~
我:(望一望佢)
(佢快飲左3罐,,,又話倍我飲~點知自己飲哂)
堅:好啦~飲哂啦~快d去訓啦~
我:(冇出聲)
堅:快d入房先啦~我拎條毛巾比你~
我:(仲呆緊)
堅:(推左我入房)

之後我自己一個坐係房~呆哂~*我開左隻歌聽~(為何又是這樣錯)
我:(喊得仲勁).....
(亞堅入到泥~)
堅:毛巾呀~  (坐係度)
我:(即刻攬住亞堅~咬佢膊頭)....(堅大力)
堅:(佢冇避到~)
我:做咩唔避呀~
堅:.......冇需要避丫~
我:唔洗避?咁好丫..我問你~你中唔中意我呀~  (果時醉醉地)
我:答我呀~
堅:你明唔明呀?我.....唔係你中意果隻嫁...*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:53:03 | 显示全部楼层
堅:你明唔明呀?我.....唔係你中意果隻嫁...*
我:我好中意你呀~乜你真係一d都唔中意我嫁咩?
堅:我唔係唔中意你..只不過..
我:(佢未講完野我就咀左佢lu~咬爆佢下唇~)
堅:....  (呆哂)
(我諗過左mins啦)
我:做咩唔推開我?
我:(傻笑)你永遠都唔會答我~
堅:對唔住呀~
我:.你冇唔岩~..做咩講對唔住~係我自己白痴姐~呢幾日我真係過得好開心~足夠嫁啦~我已經好開心嫁啦
堅:............
我:(訓覺)

next day.....6:00
我起身既時候...亞堅係攬住我嫁~之後我自己出左去汁好d野~出門口前~

堅:yoyo~
我:??
堅:你番學啦?
我:係呀~ 你訓啦~我走啦~
堅:唔好走住~
我:??
堅:我倍你番學丫~
我:唔洗啦~
堅:好快炸..等我一陣啦~  (之後佢沖左入洗手間~整下頭~洗面)
我:.......................

(過左30mins)
我:我走啦~
堅:得啦~我行得啦~飛的番去啦~
我:..........

(答lip既時候)
堅:你食lunch出唔出得泥嫁?
我:唔得~
堅:咁算啦~
我:.........不過我要出泥可以出到既~
堅:唔好啦~等陣你比人話~
我:我小息打比你丫~
堅:....好~
  (出lip)
我:(企左係度)
堅:做咩?
我:可唔可以拖住我?
堅:.........(拖住左我)
我:多謝你呀~

(之後我地答的既時候~都冇講野~自從琴晚之後,,我地好似好尷尬咁~)
(番到學校門口啦)
我:我番學啦~
堅:....8
我:我...打比你丫~
堅:...唔~
我:....8 8~ (入學校~)

(一入到學校.........)

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:55:16 | 显示全部楼层
(一入到學校~有個人係後面拍我)
我:???
月:yoyo~好耐冇見~
我:比你嚇死呀~
月:車..有幾驚姐~
我:(笑)
(上堂啦.................)
我同亞月坐既~亞心坐我地隔離行既前幾個~

月:你地做咩呀?
我:咩做咩?
月:放完個假之後...好似靜哂咁~
我:......係咩?
月:..............
我:(電話震~係亞堅sd左個sms比我)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
堅:今日我有d緊要野做~倍唔到你啦~得閒打比我啦~
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
我:(冇覆佢)
月:邊個sd比你嫁?
我:冇呀~d廣告泥嫁~
月:哦~

(亞心冇啦啦喊~........)
miss:xx心~你冇野丫ma~
心:(勁喊)嗚..................*
(我同亞月行埋去)
miss:你2個做咩出位呀?
月:收聲啦~miss~
我:(細聲)亞心~做咩呀?
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:55:35 | 显示全部楼层
我:(細聲)亞心~做咩呀?
心:(攬住我)yoyo....  (勁喊)
我:唔好喊啦~
(之後miss叫左班長倍佢落去搵社工)
心:唔落呀~
我:我倍你丫~
心:......
miss:yoyo,,你倍佢啦~
我:嗯~
(之後我倍亞心落去~我冇問過佢一句野~我唔想佢再喊得咁勁)
心:點解你唔問我做咩喊既?
我:如果你想講既~我唔問你都會講嫁啦~*我唔想迫你丫ma  (笑)
心:(傻笑)

(倍完一心落去~我就番番課室)
月:亞心冇野丫ma~
我:冇掛~
亞心冇上番泥....直到放學~...我地係學校門口等佢~

心:.....你地仲等緊我既~
我:係呀~
月:我地倍你番去丫~
心:唔洗啦~我冇野呀~8  (走)
月:喂~
我:唔好理佢啦~你快d番去換衫~今晚泥我屋企丫~我屋企人仲未番~
月:好呀~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:56:36 | 显示全部楼层
(之後亞月就泥左我屋企食飯飯.....睇埋電視..沖埋涼既時候....亞心就打泥啦)
我:喂喂~
?:....
我:喂喂??搵邊位呀?
心:yoyo~
我:e..亞心~
心:我而家係你屋企果個停車場天台呀~可唔可以落泥倍我呀? (把聲沙沙地)
我:天台?好好好~我而家落泥~ (cut)
月:去邊呀?
我:亞心係天台呀~快d落去啦~
月:哦哦哦~!
(之後我地著住條p褲同埋件t-恤就落左去~凍死~)

天台............*
我:(跑過去)亞心~
心:(望過泥~飲緊酒).........
我:做咩事呀?
月:有咩唔開心~講出泥聽下啦
心:yoyo~亞月~乜我好煩咩?
我:唔係呀~
心:乜我好樣衰咩?
月:緊係唔係啦~邊個夠亞心靚先?  (亞心真係幾令令嫁~)
心:乜我好唔吸引咩?
我:唔係呀~
心:.........咁點解佢既答案同你地唔同既?
我:佢?
心:yoyo~亞月~.........亞樂唔要我啦~嗚.....  (喊)
月:下....我幫你劈7佢~
我:哎o也~咪傻啦你~
月:.....>3<”
我:發生咩事呀?放假前你地仲好地地嫁~
心:嗚....亞樂話我好煩~話我冇女人味~話我..話我....嗚.....*
我:下......唔係下ma~
心:31號果日~佢冇倍我~亞月你又去左旅行~又打唔到比你(我)~之後我自己一個出左去cwb~之之之之  之後我答火車番屋企既時候..見到亞樂同一個女仔拖住呀~嗚.........我行過去叫佢~佢即刻話  同我散啦~.................
月:佢同你散咪散囉~做咩要話你喎~
我:一個男仔變左心..咩都講得出嫁啦~
心:我同佢行左3年啦.....乜真係咁易變心咩?
月:(細聲)...可能一早已經變左心呢~
我:喂...
月:講下之ma~
心:我真係好中意亞樂嫁~
我:呢d咁既人~要唔要都吧啦~
心:.................我要忘記呢個衰人~一定要~
月:咁先係嫁ma~堅強d~
心:倍我一齊飲丫~
我,月:好~^^
(我電話響.....)
心:有冇咁岩呀~唔想飲出聲bor~
我:邊個話我唔想飲呀~我聽完個電話同你地慢慢飲~
月:快d啦咁~
(之後我行埋左一,二面聽電話......)

我是笨蛋 发表于 1-10-2007 12:57:00 | 显示全部楼层
看看下也不错下的,但有点拖。。。:yct34  要出了,回来再看啦~~ 白~~:yct35

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:57:33 | 显示全部楼层
我:喂?亞堅呀~
堅:你而家係邊呀?出唔出得泥?
我:..唔得呀~我個fd有事呀~我要倍佢~  (我唔係d重色輕友既人泥既~^^)
堅:咁好啦~88  (cut)
我:= =”
(之後我行番過去)
月:邊個搵你呀?
我:月呀~我有d野同你講呀~
月:好呀~
我:岩岩打泥果個亞堅泥嫁~呢幾日我都同亞堅一齊~我同亞俊散左嫁啦~我...仲中意亞堅~\
月:(望住我~)
我:...........
月:(笑)傻妹~我都唔中意亞堅啦~你肯咁坦白同我講~我已經好開心啦
我:(笑)
心:你地好啦喎!仲唔飲~
我:飲飲飲~^^

(之後第二日我地3個都冇番學~亞心就同亞月番左屋企沖涼~而我......就決定去搵亞堅~)
(我打左去亞中屋企)
我:喂~亞中~
中:邊個咁早呀~
我:yoyo呀~亞堅係唔係度呀~
中:係呀~
我:咁冇野啦~8

(之後我就飛的去左亞中屋企~)