♥♥K之戀;;{{{真人真事;;"

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:31:04 | 显示全部楼层
我一邊行一邊係度諗野........我中意邊個嫁?我好似二個都好中意~但係又好似2個都唔係好中意喎~仲有..亞俊係唔係真係中意我?點解每一次有人問到我同佢既關係.....佢都否應既?難到我未夠吸引?定一話由始至終..佢都唔係中意我呢~

俊:做咩呀?
我:冇野呀~ (無奈)
俊:你係唔係諗緊亞堅呀?
我:唔係呀~可唔可以唔好問我問題住?
俊:冇所謂呀~
我:(笑)
俊:.....<<<<我知佢諗緊野~但係..唔知佢諗緊咩~可能..佢諗緊我諗緊既野啦~

行左差唔多半個中~不過行泥行去都係行果個位~><”
我冇啦啦問左亞俊一條好低b既問題......#

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:31:16 | 显示全部楼层
我:我係唔係好唔得人中意呀?
俊:唔係呀~
我:咁..我係唔係一個人見人愛既女仔丫?
俊:嗯~係呀~#
我:(冷笑)
俊:做咩呀?
我:冇呀~問下之ma~
俊:唔~
我:我有一個要求呀
俊:講丫~
我:可唔可以..攬住我~?
俊:....
我:可唔可以呀?
俊:...(之後佢就攬住我啦)
我:(而我都攬得佢好實好實~第一次攬得佢咁實..我覺得好warm呀~真係嫁~呢仲感覺好實在.好有安全   感..#)
俊:你係唔係唔開心呀?
我:(我冇出聲~只係另頭..而佢都冇問我野啦~同我靜靜咁攬住).......(喊)

夜晚佢送左我番屋企......#去到屋企留下..#

俊:好啦~番去啦~#
我:我唔想上去住呀~不如去公園傾陣計丫~
俊:凍呀~傻妹~#
我:我真係唔想番去住呀~
俊:....好啦好啦~不過你等我一陣啦~我去買d野?
我:買野?  (我屋企留下得間7仔炸喎)
俊:嗯......好快番~你行去公園等我啦~
我:哦~  (當時我諗緊..佢會唔會唔番泥..會唔會玩我)
(過左5 mins後~亞俊拎住左枝熱維他奶番泥~)
我:(即笑)
俊:飲啦~笑~暖d嫁~#
我:唔該~^^
俊:坐陣好番上去啦~
我:你好唔想見到我咩~
俊:我驚你凍親炸~
我:車...  (笑)
俊:聽日帶你去玩丫...好冇?
我:去邊先?
俊:海洋公園...
我:真嫁?
俊:嗯~
我:好野~^^
俊:(笑)

第二日.............................#

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:37:49 | 显示全部楼层
去到海洋公園,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,我地玩左好耐~
不過今日亞俊都係冇乜點笑~只係間唔中笑下咁~
唔知點解我覺得亞俊好似特登對我好咁............................係唔係佢想補夠呢?
到左夜晚,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,我地玩摩天輪.................好中意玩呀~因為好浪漫~

我:哇....望落去好令令呀...*(企左起身)
俊:唔好企係度...坐低啦~
我:做乜喎~真係好令令嫁....一齊企係身丫~
俊:(跟住亞俊企左起身)....(望落去..好似諗緊野咁)
我:><
俊:(電話響)喂?下..?係咩?但係我而家唔得閒喎~唔好咁啦~*
(我望一望亞俊)
俊:我遲d call你丫~8  (cut)
我:做咩事呀?
俊:冇野~
(憑我既直覺..我覺得一定係佢中意果個女仔囉)
我:哦......上次果個女仔叫咩名?
俊:邊個呀?
我:你知我講邊個嫁~
俊:冇啦啦做咩咁問~
我:知下之ma~
俊:heyley囉~
我:哦......   (之後我都冇再出聲)

玩完落到去.......................*
俊:yoyo~
我:下?做咩呀?
俊:冇..野丫ma?
我:有咩姐~行啦~*    (拖住亞俊~我點會冇野喎~唔通同佢講我而家勁呷醋咩?)

之後我地去答吊攬果時~亞俊又有電話響~
俊好耐都未聽電話...........

我:做咩唔聽電話?
俊:......(咁左拒絕)無聊電話泥姐~唔聽都得~*
我睇得出佢好想聽嫁............><”

之後...佢同我去左食野........><”
不過.....................我冇啦啦比人忽囉..><”
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:39:13 | 显示全部楼层
我地去瘧打邊爐...好正呀~
一去到佢就去左洗手間~但係佢放低左個電話......
之後佢電話響........................................
雖然呢個行為好衰....不過我都係決定幫亞俊聽~

h=heyley
我:喂?
h:亞俊呢~
我:佢行開左喎~
h:咁你係邊個呀~做咩聽佢個電話呀?
我:下....
h:我知啦~你係上次果個女仔呀~*
我:你係?heyley呀~
h:我話你知丫~亞俊只係會中意我嫁炸~
我:(無出聲)
h:我唔中意佢..都唔會比你得到佢呀~話你知~*
我:你冇野呀?
h:我有冇野都冇所謂..不過你就拿野啦~我係要玩亞俊呀~不過我都知你中意佢~*你成日搵佢冇用嫁喎~佢  始終都係中意我~
我:咁你咪同佢一齊囉~  (火火地)
h:你放心~!我一定會~*
我:哦~
h:做咩呀~8婆~而家好唔開心呀
我:如果你想做d咁cheap既女~我都冇計啦~
h:你講咩呀而家?
我:話你cheap囉~
h:係呀~吹咩~我中意呀~
我:yes i know~
h:睇住泥啦~  (cut)

我當時係勁無奈囉~之後亞俊番泥~
我:sorry呀~岩岩有電話搵你~我幫你聽左~
俊:下..唔.唔緊要啦*邊個泥嫁?
我:heyley囉~^^ (笑)
俊:佢同你講左d咩~
我:冇野呀~食野啦~*
俊:唔.....

食完野後.....................*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:39:29 | 显示全部楼层
食完野之後,,,,,,
俊:我送你番去丫~
我:嗯~~
(但係佢冇啦啦又電話響)
俊:喂?下..你唔好成日都咁啦~*.......得得得~我過泥啦~8
我:....
俊:......
我:我自己番去啦~  (笑)
俊:下...
我:你趕時間丫ma..得啦得啦~我又唔係唔識番屋企~  (推亞俊走)
俊:咁..~
我:仲咁咩呀?快d啦....*  (笑)
俊:你自己小心d啦~番到去打比我啦~
我:得啦~走啦~  (笑)
俊:....  (走左)

今次佢走左..我真係喊呀~我第一次為左亞俊喊~...*我知道岩岩電話果個一定係heyley~既然你同我一齊..個心都唔係我度~咁我留住你..有咩用?當時我真係諗緊~我中意你多d定亞堅呢?
之後我好似個傻婆咁..一路行一路喊~...

番到屋企...我冇打比亞俊....*因為...我都唔知打比佢做乜~><”
冇啦啦我諗起我係有亞堅電話嫁...之後我就sd sms比亞堅~

=============================================
我:堅堅...知唔知我係邊個~
堅:得你一個叫我堅堅
我:><
((((((((((之後我地傾左好多廢話~打緊字既時候~有電話響~
俊:番左屋企未呀~
我:番左好耐啦~
俊:咁又唔打比我
我:...唔記得丫ma....<<<<<其實係記得的
(我聽到heyley把聲)
我:你而家係邊?
俊:...fd屋企~
我:heyley呀?
俊....唔係~
我:....唔阻你啦~8  (cut)

佢呃我囉.....果時我又唔係好唔開心...可能同亞堅玩sms中...

31號果日.......................................*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:40:35 | 显示全部楼层
31號果日.....*
佢一早就泥左我屋企留下接我~我諗今日係我同佢一齊咁耐最開心既日子~....*
今日好凍好凍....不過我著好小衫...個個行過都話...哇...乜你唔凍嫁...><”
我唔想的..因為今晚要去跑馬地on show<<<跳jazz

一早的時候......................8:30am
佢一泥到就拖住我~<<好小可!
俊:你唔凍呀?
我:你估下..
我:咁早可以去邊?
俊:飲茶..*
我:咩話你講多次...><”
俊:行啦....   

點知..佢真係帶左我去酒樓......*咁耐以泥..佢係第一個會帶我去飲茶既男朋友...*好特別呀~

俊:今日可以睇你跳舞....
我:高興唔高興先?
俊:都ok高興嫁~
我:你電話又響啦...咁早有人打泥既~
俊:(關左電話)今日我只係倍你一個..*
我:你話嫁~唔好呃我呀!

我第一次飲茶飲得咁開心...低低bb咁~*同佢用2個中既時間飲完茶~hapi~^^

我:而家仲係好早炸喎...11點都未夠~
俊:一定有野做既~

之後我地去左沙田果個”史路比”係咁影相.....................*

待續~
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:41:14 | 显示全部楼层
我:都未試過同你影咁多相~^^
俊:咁..你想唔想丫~
我:唔答你呀~  (笑)

之後我地過左中央坐~
我:今日係2004年既最後一日啦~
我:點解..你呢排好似唔同左咁既?
俊:冇呀~
我:(其實你太刻意對我好~我仲驚)
俊:又亂諗野呀?
我:.....
俊:我.(未講完都比我cut左)
我:我冇亂諗野呀~你先係呀~  (笑)
俊:傻傻地~
我:我去洗手間先呀~你係度等我丫~
俊:好呀~
我:嗯....      
之後我呢埋左中央石梯果面偷睇亞俊~不出我所料..佢真係即開電話....*跟住我見到佢係咁咁制~好似玩sms咁~玩玩下仲笑...= ="之後我行過去~

我:o....又話唔開電話~><”
俊:岩岩開之ma~見你去左咁耐咪打比你囉~
我:(又呃我)真係?
俊:呃你做咩姐~ 
我:點知你呀~

我地係沙田影下相~坐下..行下~玩下~咁又差唔多4:00啦~之後我地過左銅鑼灣時代行~.....

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:41:29 | 显示全部楼层
行完時代...之後我地去左sogo百貨公司行街街~

我:哇..隻pooh好令呀~咁鬼大隻嫁~好得意呀~
俊:有幾姐~
我:超級...
俊:送比你啦~
我:屋企冇位擺....呵~
俊:.....運吉...
我:shit~
之後我見到一個好令令既花樽~唔係玻璃泥的~又唔係膠...我都唔知點形容..仲之好令啦~
我:....(望住)
俊:你唔係想種花下ma?
我:痴痴地~
俊:......
我:你唔覺得好令好得意咩?
俊:要泥做咩先得嫁?又唔係種花~...飲水呀~
我:咁你都知~哈~唔係呀~你唔覺要泥放哂d糖呀朱古力呀放滿哂落個花樽度好令嫁咩?得閒又拎d泥食下~
俊:....食到死都未食完喎~
我:車...食快d咪得囉~
俊:食咁多野...小心變左欣宜呀~
我:.....i like~哈~
俊:.........
我:不如我地去影相丫~
俊:.....是但丫~

貼紙相店.........................

我:影多幾張丫~
俊:影咁多做咩?
我:2004最後一日啦~影啦~
俊:影影影影影~
影完之後.....差唔多8:00啦~之後過左去銅鑼灣果個總校彩排....
但係行行下...............................

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:41:45 | 显示全部楼层
行行下....*見到一間以pink為主既店~
我:哇....好令呀~
俊:入去睇下囉~
我:唔啦..趕時間丫ma~
俊:咁你又講~
我:好啦喎,,,你唔好句句窒住哂得唔得呀~
俊:講下之ma~
我:哼.....
之後我行得勁快.....自己上左去排舞....*佢冇上到....佢係留下等埋我一齊上跑馬地on show
但係我收到一個sms.....我諗係亞俊sd錯左...呢個sms應該係sd比heyley
內容係咁既~-------------------------------------
我而家得閒啦...打比你又唔聽...好難得先得閒嫁~打比我啦~
-------------------------------------------
我:....shit~

之後掛完舞都就上左去跑馬地啦...我扮冇打咁同亞俊講~
我:等左好耐呀~
俊:小啦~
我:唔悶咩~
俊:幾嫁..你唔嬲啦~?
我:唔啦...頭先你咪係度食塵食風~?
俊:算啦..
我:(我頂丫...好~我忍你)

之後上到去on show,,我神奇地跳我勁好勁有力..d step冇錯~難得~呢d會唔會叫係化悲憤為力量呢?...........之後我收到一個電話......*
係亞堅打泥......哈

堅:yoyo..亞堅呀~
我:yes i know
堅:我聽日唔洗番工...我同番亞中佢地今日倒數完去蘭桂芳飲野,,聽朝上亞中屋企
我:um..我都唔落得pub...
堅:冇野嫁..今日冇事嫁~
我:咁呀..我有d野做呀~如果我過泥就打比你地啦~
堅:好呀~8

俊:亞堅呀?
我:下..係呀~
俊:........
我:做咩呀~
俊:冇野呀~
我:.......

之後我地就落番銅鑼灣倒數....但係封哂路lu...我地行左一陣搵左好耐...有一度好多人~因為有個計時中....咁我地就企左係度啦..............*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:42:51 | 显示全部楼层
倒數完lu...........因為我成家都番哂樟木頭,,,,,,之後亞俊就泥左我屋企啦~
我:你去沖涼先啦~
俊:好呀~
之後亞俊入左去沖涼~我就去左睇亞俊手提d sms.....*
我:..................................

我睇d sms我諗都估到亞俊sd咩比heyley...我即刻喊~今次係我第二次為左亞俊喊~
之後我沖左入去洗手間<<<當時亞俊沖緊涼有鎖門~不過我有鎖匙~

俊:(呆哂)
我:(跳左上去浴缸~攬住亞俊勁喊~)嗚.....呃人嫁...*嗚~~~
俊:做咩呀~傻妹~
我:(望住亞俊)<<<<<比d水淋死我...*= =”
俊:...??
我:我問你一樣野丫~
俊:問丫~^^
我:你仲中唔中意我?
俊:........中意~
我:講大話~(勁喊)
俊:下?做咩呀~?
我:你呃我嫁,,你跟本就唔係中意我..你一直都係中意heyley之ma~
俊:你聽我講丫~
我:丫....(尖叫)
俊:(攬到我好實)
我:放開我呀~嗚.......
俊:對唔住呀~
我:嗚...乜真係一句對唔住...就可以當冇事發生過咩?嗚.....
俊:.........
我:衰人衰人衰人~   (用手係咁打佢心口)
俊:(佢冇避到..一直企係度)
我:點解呀?.......
俊:(低頭冇出聲)
我:我係認真嫁...*你點解要玩我?
俊:我冇玩過你呀~咁你自己呢?你真係中意我?定一話我只係亞堅既替身~
我:.....我都有諗過呢個問題...*自從第一次為你喊..我知我自己對你係真嫁~
俊:.......
我:咁你呢?...當我水泡~
俊:.....我冇諗過呢個問題...
我:定一話你係唔敢去諗呀?你知唔知我好難受呀?

之後我地2個企左係個浴缸度....沉默左好耐...我只係係度喊~
d水冇停過...係咁淋住我同佢...*
出面既手提....響左好耐好耐....我開始麻木啦..我地2個都冇出去聽電話...只係係咁企係度,,,聽下d水聲.....諗番大家既問題....以前既一切一切.......*
其實諗番起...我同佢一齊左都唔係好耐.....我諗都有3week掛.......*不過好似發生左好多野咁,,,可能我係佢既一生...只係一個路過既路人甲....跟本同佢係唔可以一齊....*我真係唔想再係咁啦....*呢個game好悶啦...*

原作者:我一路打~一路聽beyond果隻冷雨夜~真係係咁喊,,,,,
你地睇果時..都可以聽上d好慘既歌~