♥♥K之戀;;{{{真人真事;;"

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:07:59 | 显示全部楼层
點知亞堅同我一樣咁鬼絕~一齊改電話~><"

果日之後......我成日係neway等佢~
估下佢會去邊~睇下見唔見到佢~
但係呢d方法都係冇用......我直都搵唔到佢~

我同亞月都冇咁面左左~
12月10......................................................

12月10日..............*
呢日係我同亞月3個月泥第一次出街~
呢次出街~緊係亞心安排啦~不過大家都有小小面左左~
但係冇所謂啦....而家大家都得唔到亞堅~

我地去tst打機~............*
月:um..yoyo你做咩唔打機既?
我:我都唔識打~
月:咁..你又話泥?
我:亞心同你同樂樂中意打丫ma~^^
月:咁..我倍你行下丫~
我:唔洗啦  (諗起一樣野)
月:??
我:我出一出去呀~!電聯啦~
月:去邊呀你?
我:得嫁啦得嫁啦~好快番~

我沖左去海旁.......><”
唔係咁邪下話...................................
去到海旁.......

我諗番起果晚同亞堅一齊....我真係好開心呀~我果時真係覺得自己好幸福....
係我改電話果時~佢真係有關心我有搵過我嫁~點解自己要咁任性?

行行下...見到有好多人約魚~有d情侶係度拍拖拖~大大小小既年青人係度玩~
e.....我見到一個好似亞堅既人一個人坐左係度~~
我埋去睇下

男:小姐?...你冇事丫ma~?
我:下.唔好意思呀~認錯人....><”  (但係真係好似)
男:哦...唔緊要~^^
我:唔....嗯~

之後我又行啦~都唔知自己係唔係有幻覺.....只係靚仔小小既人~我都覺得佢係亞堅~

今次冇錯啦~真係冇錯啦~果個真係亞堅呀~ = =”
點解佢會係度既?會唔會咁岩呀?我自己真係唔可以相信~我大叫佢~証明一下~

我:堅堅
男:(拎轉面)??
我:??
堅:yoyo?   (企左係度微笑~)<<<<呢次係我第2次見到亞堅真心咁笑
我:真係你呀??   (想喊)
堅:(仲笑緊)
我:(即沖過去攬住佢)堅~
堅:你呀~係唔係fd都冇得做先?電話都改埋?
我:(喊)你夠係啦~  (好開心呀)
堅:(微微推開我)點解你會知道我係度既?
我:唔知嫁.....但係我冇啦啦諗起呢度咪..泥行下囉~點知~
堅:哈哈...見到我係唔係好開心呢?
我:(傻笑)哈...係呢?做咩一個人係度既?
堅:冇呀~約左人丫ma 
我:下?邊個呀?
堅:係你唔識嫁...佢都就快泥啦.....

過左一陣.........................

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:09:20 | 显示全部楼层
有個好靚好有氣質既女仔行埋泥~

我:..........................
堅:呢個係yoyo~佢係海媛..
媛:halo~
我:hi~

我即刻勁自卑~果然係呢d女仔先襯得起亞堅~而我?算得係咩呀?佢肯同我做fd...已經好好~

媛:我過去先啦~你地傾陣先啦~
堅:嗯...我講2句炸~好快過泥~
媛:嗯.....   (走左)
海媛走左之後~

我:個女仔幾靚丫~
堅:好靚咩?
我:嗯...
堅:唔~
我:你做咩改左電話既?
堅:你都係啦~
我:.......咁我以後點搵你....?
堅:既然今日我地又見到大家~...第時都一樣嫁姐~
我:咁...如果見唔到呢?
堅:唔會既~個香港好細嫁炸~       
(當時果一刻我覺得佢係唔想比我搵到佢囉)
我:咁...唔阻你啦~你搵海媛啦~
堅:好啦~一定有機會再見既~
我:嗯....88
堅:88
(其實果時我真係好想攬住佢..真係好想好想~但係諗諗下...岩岩果個女仔...= =)

之後我好唔開心咁住左係度~原來我坐左係岩岩比我認錯果個男仔隔離)

我都冇理佢...我只係流眼淚....之後佢比左張紙巾我

男:拿....
我:唔該~
男:我叫亞俊呀~岩岩果個男仔~係你xbf呀?
我:..唔係....*
俊:哦~  (我諗佢知我中意亞堅)
我:(冇出聲)
俊:岩岩果個女仔...係果個男仔家姐~
我:下...你又知~

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:09:54 | 显示全部楼层
我:下...你又知~
俊:我一早住左係度啦~佢家姐岩岩去左搵人拎d野~佢係度等炸~
我:咁...都唔代表果個係佢家姐嫁~
俊:咁佢之前係叫佢家姐嫁ma~
我:唔係既~
俊:你唔信就算啦~
我:....
(我坐左係度冇出聲~我諗緊~果個海媛~係唔係真係佢家姐呢?)
亞俊走左~我冇問佢去邊~

過左一陣~亞俊拎住左個7仔膠袋番泥~

我:???
俊:飲野丫~
(佢比左包檬檬茶我同埋一盒朱古力百力枝)
我:下....
俊:冇毒嫁~
我:...>3<”
俊:我平時都好小同人講咁多野~
我:...下?係咩?我平時好小同人講咁小野~
俊:(笑)<<<<佢飲緊酒
我:點解我冇得飲嫁~
俊:睇你都未夠秤嫁啦~
我:.......你今日又唔開心呀??
俊:(冷笑~冇講野)
我:..><  (之後我都冇再出聲lu)

坐多一陣~我記起我要搵番亞月佢地...................#

我:我走啦~
俊:嗯~
我:咁..我以後點搵你?
佢拎左我手上既電話......打左8個字~
俊:有野call我啦~  (笑)
我:哦....

就係呢8個字.....令到我同佢大家再次受到傷害~

之後我去番搵亞月佢地啦~

月:去左邊呀?去咁耐既?
我:冇呀~去行下之ma~ (我當時係度諗講唔講比亞月知我見到亞堅呢?但係~講左又點?都唔關佢事嫁啦}
心:不如去唱k丫~
月:好呀~
我:.....
心:yoyo~你唔想去ma?
月:一係去第二度啦~\
我:(笑)我冇野喎~去啦~^^

neway.......................#

去到我有d唔知點咁~因為之前我同亞中同亞堅吵到咁大獲~我一去到~亞中都好似以前咁冇乜野~但係亞虎就一句野都冇同我講~只係望住我~
但係我話知佢死丫~佢唔開心關我鬼事呀?都痴痴地既~

我:你地入去先啦~我去洗手間~
月:我倍你丫~
我:唔洗啦~我自己去得啦~
月:好啦~
心:我地入去先啦~
我:嗯~

(我行去洗手間既時候...諗番起上次亞堅係我後面撞我~之後我打佢patpat玩得好開心~呢一幕以後都唔會發生...我又開始諗番起以前d野~唉........)
  (係呢一刻我突然諗起亞俊...我就打左比佢啦)

亞俊同亞堅既性格有d似~又係一時cool一時得意~

我打比亞俊.........
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:10:47 | 显示全部楼层
我:喂!亞俊呀?
俊:我係~
我:我係岩岩果個女仔呀?
俊:下..?  (我諗佢唔係好記得我)
我:海旁同你一齊傾計果個~
俊:哦..做咩?
我:冇呀~你..今晚得唔得閒?
俊:而家都係夜晚啦喎~我約左人呀~  (又cool啦)
我:咁算啦~....88
俊:(8都冇講就收左線..><”)
我:>3<”

之後我入番去k房~突然有人係後面撞一撞我~呢一幕~好熟好熟好熟........*我好開心咁拎轉面~
超.....係亞虎~我即冇名火起~

我:撞死人咩?
虎:玩下之ma~
我:好好玩呀?
虎:....我只不過係想做到自己好似亞堅咁姐~
我:(好嬲)你慳d啦~你點都唔會似亞堅~點都唔會可以好似亞堅咁嫁~
虎:我有錯咩?我都係想你開心之ma~
我:咁你覺得我而家開唔開心丫?
虎:(無言)
我:(收火)唔該你啦~唔好再咁無聊啦~好冇?
虎:.....
我:如果你仲想做fd既~就放棄我啦~*
虎:我唔會放棄嫁~
我:唉..你中意啦~下!  (入番去)

月:咁耐嫁~
我:^^
樂:快d唱歌啦~

差唔多11:00啦~

(電話響)
我:喂?
俊:亞俊呀!出泥丫?
我:下..?
俊:唔得閒呀?咁算啦~
我:唔係呀唔係呀~係邊度等呀?
俊:係旺角火車站啦~
我:咁我而家過泥啦~
俊:(又係冇講88就收左線)

雖然我覺得亞俊好似當我亞4咁~話泥就泥話走就走~
但係我就係咁犯賤~佢咁對我~我偏偏要搵佢~
可能我覺得佢好似亞堅既替身~.........................

去到mk火車站已經好晏啦~差唔多11:45~

我:(跑過去)....(好累)><”而家去邊?
俊:(cool)去你屋企留下丫~
我:下...?
俊:公園呀
我:哦..><”

去到我屋企留下既公園.............
我見到亞俊開始有d野....過左一陣佢係度喊~

我都呆哂~但係我冇出聲~因為我覺得我月安慰佢~佢就會月想喊~
之後我比左張紙巾佢~
雖然我唔知佢做咩事~但係我都冇問到佢~><”我只係靜2坐係度~

過左一陣~佢心悄都平覆番~

我:冇野丫ma? 
俊:...... (冇講野)
我:(笑)
俊:做咩呀?
我:冇野呀^^
俊:(冷笑)可唔可以借你比我?
我:(笑)(我攬住左佢~)<<<<但係果時我係對佢冇feel~只不過我覺得作為一個朋友..我可以做到  既~只有咁~*同埋~我覺得佢好似亞堅~有個幻想吧~
而佢~就攬住我喊~
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
過左今晚之後..雖然我都仲未知佢發生咩事~但係我就同佢一齊左~

不過...惡夢..又開始啦.........*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:12:09 | 显示全部楼层
之後......我地差唔多冇見過~以前我會覺得好好~因為煩唔到我~但係..而家我反而好想日日見住亞俊
12月21日~岩岩考完哂試~---------------
亞俊帶左我去cafe~
我:(唔係下ma...又係呢間?我同亞月亞堅泥過)...
俊:做咩?
我:冇野呀~入去囉  (我主動拖住佢)
<<話就話我地行緊~但係自從攬過之後..大家跟本都未拖過~<<<
俊:(好cool咁笑)
但係呢一笑~令到我好有滿足感~

我:(笑)等陣我地去邊?
俊:等陣我約左個fd呀~
我:哦~
俊:sorry呀~
我:傻啦~(笑)
俊:咁..平安夜果日..一齊出去丫~*
我:好呀~  (好開心)

我地傾左好耐~之後...佢夠中走~
佢冇送我...只係好簡單咁同我講左一句88同埋錫左我額頭一啖<只係好輕好輕既一啖~

我同亞俊唔係成日見~電話都係一日一個度~但係我冇感到唔開心~只係有d掛住佢姐~不過係我心目...中~佢始終都唔可以代替亞堅~我覺得自己好似有d自私...我好似當左佢係水泡><”同佢一齊既時候..我跟本當左佢係亞堅~*...................

平安夜果日.........*一d都唔平安~

我是笨蛋 发表于 1-10-2007 12:19:10 | 显示全部楼层
没啦? :yct21
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:26:15 | 显示全部楼层
我地食完飯之後.............................行左一陣街~
影左d貼紙上............好耐都未試過咁開心~><"
但係..行行下....亞俊突然甩開我隻手...

我:??? (呆)
俊:....
有個女仔行埋泥~
女:俊~
俊:!
女:好耐冇見啦~
俊:嗯~
女:你女朋友呀?
俊:...唔..唔係呀~
我:(勁唔開心囉)
女:冇改電話呀可?我打比你丫~
俊:你中意丫~
女:8

個女仔走左....我一句野都冇講過~亞俊都冇講野~我地一路行一路漫無目的咁行~
我中於都忍唔住~

我:做咩唔講野呀?
俊:...不嬲都唔中意講野~
我:你真係當咩事都冇發生過呀?
俊:咁你想點?
我:我.......我.... (我又講唔出我想點)
俊:?
我:我想番屋企~  (走)
亞俊跟住我~
我:唔好跟住我啦....
俊:唔...   (佢真係冇跟埋泥...掉頭走左)

我真係好hurt好hurt~但係好奇怪..><”我冇喊過~我真係咁堅強ma?難道我只當佢係水泡?
經過今日~我諗....或者..亞俊同我~都係當大家水泡~
不過...我enjoy呀~

聖誕節.....亞俊泥左搵我~
不過大家都當冇野發生過................*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:28:11 | 显示全部楼层
我:去邊好呀?
俊:(無言..佢只係一直咁行~冇講過任何野)
我:(咪跟住佢囉~我都冇講過野~)

答車~行行行~.....佢去到尖咀海旁就企左係度

我:???
俊:(攬住me)
我:.........<<<唔知點解..我覺得佢..好似..唔知點咁~
俊:...><”

跟住我冇啦啦見到一個人行過~...又係亞堅?夠竟佢係唔係呢度付近番工嫁?成日得出現既~

我:(推開亞俊)
俊:?????

---------------------------
堅:halo~
我:e..你又係度既~
堅:係呀~聖誕快樂~
我:多謝~
堅:你男朋友呀?
俊:佢個fd炸~^^
我:.....><”嗯~
俊:你地慢慢傾丫~  (行開左)
堅:唔~
我:你係度番工嫁?
堅:唔話你知~
我:車...係喎~記唔記得你上次應承左我d咩?
堅:記得~電話丫ma~
我:嗯~
堅:6xxxxxxx
我:咁我遲d打比你啦~
堅:好呀~我都走先啦~8
我:8

(之後我有一種好莫名其妙既感覺~唔知點解...我有d唔開心~點解呢?之後我去搵番亞俊)

俊:得啦?
我:嗯...*
俊:我認得佢喎~
我:係咩?頭先你做咩咁講~
俊:我唔係講岩左咩?我驚...第時你會後悔炸?
我:後悔?係你定我?
俊:做咩呀?
我:其實..你岩岩咁講~我知咩事啦~*我知你中意上次果個女仔呀~
俊:痴線~  (行開)
我:你避呀?
俊:都唔知你講咩~
我:(唉..我都算啦~唔想講啦)

之後我地一直行一直行.......佢冇啦啦停左係度.........*

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:29:04 | 显示全部楼层
俊:.....
我:做咩呀?   (好細聲)
俊:點解..你仲會同我一齊既?

我好驚訝..點解冇啦啦佢會問呢個問題?呢個問題..我都未問過自己..真係一個好問題.不過.我唔識答

我:...唔知~
俊:你認真答我啦~
我:..我都話唔知lo~
俊:妖....
我:咁你呢~點解你仲同我一齊呀?明明你係中意上次果條女既~*咁你答我丫~
俊:....
我:你都答我唔到啦...係咪?
俊:(都係無出聲)
我:你岩岩咁問我..係唔係你想散?  <<<<我好驚佢話係呀~
俊:(即答)唔係~
我:唔係~你又咁問~*
俊:(攬住我)當我冇問過啦~

呢次係佢第二次主動攬住我...只係一個好普通既動作......*
但係...我真係好enjoy~
雖然佢好cool~但係佢既體溫好warm~

不過....呢一份感情..><仲可以維持幾耐呢?

楼主| 鱼娃娃 发表于 1-10-2007 12:29:52 | 显示全部楼层
之後.....我地差唔多日日都見住....><"
雖然我有亞堅電話....但係我一次都冇打過比佢.....><"..........點解會咁~我明明仲係好中意亞堅~到而家....我都可以好肯定咁話比自己聽...我係中意亞堅嫁~

講番呢幾日先啦............第二日......................我地都係冇拖過~
俊:比d野你丫~
我:好呀~
俊:拿......*  (比左條頸鏈我)
我:..(笑)多謝~
俊:我..唔係好識買野比女仔...
我:係咩?唔係呀~條鏈幾令令丫..我好中意呀~  (我冇講大話嫁)
俊:^^ 不如....去睇戲丫...
我:下?你都唔中意睇既~
俊:咁你想唔想丫?
我:冇所謂嫁...不過你又會悶喎
俊:唔洗理我~
我:唔好啦.*不如...我地去海灘丫~
俊:下?
我:去睇下日落丫ma~
俊:冇所謂丫~^^
(我真係好奇怪...點解亞俊好似唔同左咁~又送野比我~又話去睇戲~我知佢 跟本就唔係想睇既...*做 咩呢佢?)
 (自從果次之後...我同佢既感覺...好似好唔自然..><”)

去到海灘...................*我地住左係度...冇出聲...
係度聽下d海浪聲~好舒服...但係..我亦都覺得好空虛...*

之後亞俊望一望我....
俊:不如..我地企起身行下~
我:..好呀~
(之後亞俊拖住我~行~~~~又一次主動拖我..好開心呀~但係果時..我係度諗緊我自己中意邊個~)