烦躁的女孩-冷门的歌(更新pg.3)

kee2468 发表于 10-3-2008 13:54:42 | 显示全部楼层
我被一些歌给陶醉了:yct52

楼主| 烦躁的女孩 发表于 11-3-2008 01:35:44 | 显示全部楼层

回复 21楼的 kee2468 的帖子

什么歌令你那么陶醉啊?:yct63

楼主| 烦躁的女孩 发表于 11-3-2008 01:43:24 | 显示全部楼层
Sometimes When We Touch _ Dan Hill
You ask me if I love you  
and I choke on my reply
I’d rather hurt you honestly
than mislead you with a lie
And who am I to judge you
on what you say or do?
I’m only just beginning  
to see the real you.
And sometimes when we touch
the honesty is too much
And I have to close my eyes and hide
I wanna hold you till I die
till we both break down and cry
I wanna hold you till the fear in me subsides
Romance and all its strategy
leaves me battling with my pride
But through the insecurity
some tenderness survives
I’m just another writer  
still trapped within my truths
A hesitant prizefighter  
still trapped within my youth
the honesty’s too much
And I have to close my eyes and hide
till we both break down and cry
I wanna hold you till the fear in me subsides
At times I’d like to break you
and drive you to your knees
At times I’d like to break through  
and hold you endlessly
At times I understand you
and I know how hard you’ve tried
I’ve watched while love commands you
and I’ve watched love pass you by
At times I think we’re drifters
still searching for a friend
A brother or a sister
But then the passion flares again
the honesty is too much
I wanna hold you till the fear in me subsides.....
本人蛮喜欢前面开头那几句哦!
希望大家会喜欢这首歌!
这首歌蛮适合大家听的!
无论是情侣,还是单身者都可以听听看!

评分

david1987 + 34 论坛活动+不错的介绍~

刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 烦躁的女孩 发表于 12-3-2008 10:33:06 | 显示全部楼层

恋爱是个海-王喜
找的相信是你
但我怎么相信自己
而你就算璀璨天气
我却尚未渡过黑暗时期

谈过一些爱情
能破灭腐烂
原来不会化
想轻偏偏积压
想漂仍然沉下
恋爱是个海
衷心请你别送死
知否爱我毫无生机
但你不要为我哭
请你让我死
想跟你但对不起
诚心的亲爱着你
但我这么讨厌自己
而你就算握我手臂
我怕带你到处颠沛流离

恋爱是个海
风波险恶别送死
请抛弃我逃回故地
但你不要为我哭
请你让我死
想释放便要一起
忘记
我会推荐这首歌,
是想告诉大家其实谈恋爱像一个海
就如果最后的歌词所说的
如果真的要释放
那就要一起去忘记

评分

david1987 + 43 论坛活动+不错的介绍~

star_star 发表于 12-3-2008 10:50:53 | 显示全部楼层
蛮不错!:yct52

楼主| 烦躁的女孩 发表于 12-3-2008 11:07:09 | 显示全部楼层
我们的幸福呢-费翔
看天色,还早呢,怎么连胃口都变了,该笑的,偷哭了
当要的,不要了,别浪费太多的规则,沉默都,太吵了
我们的幸福呢,这问题问得我傻了,能舍的,都舍了
我们的幸福呢,留下不快乐撑着,把眼泪流成河,我游着
看天色,不早了,怎么让上一刻留着,当情歌,唱开了
想玩着的孩子,反问着他的玩具呢,为什么,不见了
当你走得累了,别留下我一个,我不求你什么
只是你的快乐,高深得我莫测,要我怎么选择

幸福究竟是什么?
我们的幸福又在那里?
就像这首歌一样,
我们的幸福呢?
无论我们的幸福在那里,
只要我们努力幸福就不会离我们太过遥远!

评分

david1987 + 44 论坛活动+不错的叙述

刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 烦躁的女孩 发表于 12-3-2008 11:08:26 | 显示全部楼层

回复 25楼的 star_star 的帖子

有兴趣可以评下分哦!:yct63

疯神月 发表于 12-3-2008 18:20:26 | 显示全部楼层
叉烧包好听~~经典经典~~ :yct89

Lemon 发表于 12-3-2008 18:22:39 | 显示全部楼层

kee2468 发表于 12-3-2008 18:23:50 | 显示全部楼层
我来支持你。。。。:yct80

我给你满分5分。。。。加油:yct80

评分

david1987 + 6 谢谢评分~