眼淚看內心~

elanekyl 发表于 21-11-2007 21:23:03 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

排一排自己最易因為咩原因喊

1係最易﹐5係最難

5 個選項係~~

A) 感動
B) 傷心
C) 痛(肉體﹐唔係心靈 )
D) 俾人激
E) 擔心/緊張

感動
唔係同你好熟d人覺得你係..
揀1 - 一個收收埋埋既人。好有神秘感。唔容易接近。
揀2 - 一個好識得關心人既人。好易觀察到身邊有人唔開心。唔會好易講錯野。
揀3 - 一個傻傻地既人。無禮頭。想做乜就做乜。不過好cute。
揀4 - 一個唔識諗﹐成日要人擔心既人。(尤其係長輩)
揀5 - 一個好聰明﹐好負責任既領導人。對你好尊敬。

傷心
同你好熟既人覺得你係..
揀1 - 對好多事要求好高既人。不過好多時候太過固執。
揀2 - 可以同你講道理。黑白之間分得好清楚。
揀3 - 心思好細膩既人。好多時候傷心唔會show出黎﹐不過其實大家都睇得出。
揀4 - 會諗好多先會做決擇。唔想自己俾人睇低﹐自尊算係好強既人。
揀5 - 外鋼內柔既人。知你內心唔係咁堅強既 ..

你想人地覺得你係..
揀1 - 好需要人保護既人。
揀2 - 唔係咁易接近既人。
揀3 - 好人一個。好關心身邊d 人。唔怕做犧牲
揀4 - 好聰明﹐不過又唔驕傲。
揀5 - 好清楚自己想乜要乜既人。

俾人激
你最希望你情人係..
揀1 - 同你好合 拍。你同佢諗既野係一樣﹐唔晒問就知對方要乜。
揀2 - 唔會好易發脾氣。要識得 容忍你。外鋼內柔。有自己既性格。
揀3 - 內心係好得意既一個人。你估唔到佢下 一步會做咩。
揀4 - 好細心。你需要乜佢都有準備。唔會因為細細既野就煩你。
揀5 - 智慧好重要。管得到你既人。而且要講道理好重要。

擔心/緊張
其實你係一個 ........
揀1 - 一個好驚人地會睇到自己係點既人。唔中意自己 既性格既人。
揀2 - 孤獨既人。好希望可以同一大班人o係埋一齊﹐不過好多時候唔知點同人溝通。
揀3 - 覺得朋友大過天既人。好珍惜身邊好多朋友。敢愛敢憎。不過你唔中意既人你就唔會多理 ..
揀4 - 直接既人。好多時候因為咁既性格同人唔夾。希望多d人可以了解你﹐尤其係你中意既人。
揀5 - 唔係好清楚自己將來要乜。不過就好幸運行過半生。唔會對好多也有要求。最重要可以開心過每一日!

木乃伊 发表于 21-11-2007 21:32:17 | 显示全部楼层
揀2 - 一個好識得關心人既人。好易觀察到身邊有人唔開心。唔會好易講錯野。
揀4 - 好細心。你需要乜佢都有準備。唔會因為細細既野就煩你。
揀5 - 唔係好清楚自己將來要乜。不過就好幸運行過半生。唔會對好多也有要求。最重要可以開心過每一日!

乜野系恋爱 发表于 21-11-2007 21:39:18 | 显示全部楼层
傷心
揀2 - 可以同你講道理。黑白之間分得好清楚。
揀3 - 心思好細膩既人。好多時候傷心唔會show出黎﹐不過其實大家都睇得出。
揀4 - 會諗好多先會做決擇。唔想自己俾人睇低﹐自尊算係好強既人。
揀5 - 外鋼內柔既人。知你內心唔係咁堅強既 ..
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

SaSa 发表于 21-11-2007 22:02:39 | 显示全部楼层

唔係同你好熟d人覺得你係..

你想人地覺得你係..

其實你係一個 ........
揀4 - 直接既人。好多時候因為咁既性格同人唔夾。希望多d人可以了解你﹐尤其係你中意既人。

你最希望你情人係..

hoon 发表于 22-11-2007 14:40:28 | 显示全部楼层
揀3 - 心思好細膩既人。好多時候傷心唔會show出黎﹐不過其實大家都睇得出
揀4 - 好聰明﹐不過又唔驕傲。
揀1 - 一個好驚人地會睇到自己係點既人。唔中意自己 既性格既人.

wah~~~correct leh~~~^^

cheeseZzz 发表于 23-11-2007 23:18:10 | 显示全部楼层
揀2 - 孤獨既人。好希望可以同一大班人o係埋一齊﹐不過好多時候唔知點同人溝通。
揀4 - 一個唔識諗﹐成日要人擔心既人。(尤其係長輩)

:yct47 :yct89
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能