12星座愛殺死您

chowms 发表于 5-11-2007 15:16:38 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

第一位:巨蟹座
神經質ge巨蟹人,最鍾意無腰骨,閒時嗲人嗲到暈,份人有多情,想像力又豐富,再加上之前提過既敏感同神經質,絕對有理由相信你會愛佢愛到殺死佢!仲要係做羅密歐與朱麗葉,攬住一鑊熟!

第二位:金牛座
金牛人出名愛得專一,加上細心同固執,相信自己「無理由佢唔鍾意我既!」理論,所以當要愛一個人既時候,你就已經係不知不覺間開始玩黐身遊戲,當時人或者都唔察覺到,但當身邊個個開始疏遠你既時候,相信你要開始檢討。

第三位:雙魚座
因為缺乏信心,所以當甜心有甚麼風吹草動既時候,你就已經急不及待做足防風措施,但呢d「風球」,好多時都只不過係因為你既多疑同猜忌所引致,身為甜心既佢,真係有苦自己先至知!

第四位:天蠍座
論手段,天蠍人黐身手段最多,簡直可稱之為層出不窮,招招厲害!你咁出盡法寶,無非都係你愛一個人,真係講得出做得到,再加上你鍾意控制人,分分鍾會被你既專制嚇親,繼而走得快好世界!

第五位:處女座
唔好俾你外表呃到,其實你係個絕頂黐身既人,不過你勝在高招,唔會真係以人釘人,反而會用言語、態度黎令甜心活係你無形既雀籠之中,飛唔出你既威勢之下,身為雀籠中既你,唔該得閒就反思下la!

第六位:白羊座
話就話白羊人愛情來得快去得也快!但係呢三分鐘裏頭,你既佔有慾以及無比既好勝心,誓要用儘任何方法把你纏上身,然後你仲會問人:「阿姐鍾意,你理我做咩?」,當然熱潮一過,亦可不帶走一片雲彩!

第七位:獅子座
獅子人係愛情之中相信互相信任,所以你覺得跟本唔使下下Check住咁浪費時間!再加上你個人咁忙,你話有無時間玩做跟得夫人?再加上面子大過天,就算幾咁愛佢,你都唔會俾人知你既底牌!

第八位:天秤座
天秤人係愛情裏面,鍾意既係追求個個過程,得手之後,驚喜無晒,所以要黐身到暈,相信你絕對唔係適合人選!不過有一個例外,就係當甜心同你講分手先既時候,你反而會咬住唔放,覺得分手應該由你講先!

第九位:山羊座
你最唔鍾意勉強人,所以要你死纏爛打除非甜心對你既發展好有幫助,否則要你咁做相信有違你做人既宗旨!但澄清一點,咁唔代表你唔識愛人,相反你要愛一定會愛得專一、愛得轟烈!但分手既時候嘛,……一樣堅決!

第十位:水瓶座
水瓶出名有骨氣,要你拋低尊嚴將佢奉如神明,你寧可聽聽耶穌講故仔!加上你太過理性,要分手就連個一滴眼淚你都會慳番,好瀟洒,簡直不帶走一片雲彩!所以,身為甜心既你,都千祈唔好咁傻!

第十一位:人馬座
人馬座以自信最為出名!係你心目中,自己永遠係第一位!所以要你負責任兼將其他人放到咁大,令佢覺得好重要!相信你都好難做得到!所以鍾意你之前,一定要勸掂自己鍚自己多d!

第十二位:雙子座
善變是雙子人的本性,要你負上責任,相信你會覺得比死更難受!要你黐住情人,相信辛苦個個唔係佢,反而係自己!特別是你怕麻煩既性格,一個唔好彩,甜心真係黐住唔放,到時你話點?

楼主| chowms 发表于 5-11-2007 15:17:04 | 显示全部楼层
第五位:處女座
唔好俾你外表呃到,其實你係個絕頂黐身既人,不過你勝在高招,唔會真係以人釘人,反而會用言語、態度黎令甜心活係你無形既雀籠之中,飛唔出你既威勢之下,身為雀籠中既你,唔該得閒就反思下la!
:yct68

我是笨蛋 发表于 5-11-2007 15:54:06 | 显示全部楼层
善變是雙子人的本性,要你負上責任,相信你會覺得比死更難受!要你黐住情人,相信辛苦個個唔係佢,反而係自己!特別是你怕麻煩既性格,一個唔好彩,甜心真係黐住唔放,到時你話點?

最后一名~~ :yct41 :yct41
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

恶魔小孩 发表于 5-11-2007 22:24:22 | 显示全部楼层
金牛人出名愛得專一,加上細心同固執,相信自己「無理由佢唔鍾意我既!」理論,所以當要愛一個人既時候,你就已經係不知不覺間開始玩黐身遊戲,當時人或者都唔察覺到,但當身邊個個開始疏遠你既時候,相信你要開始檢討

树海 发表于 5-11-2007 23:30:25 | 显示全部楼层
金牛人出名愛得專一,加上細心同固執,相信自己「無理由佢唔鍾意我既!」理論,所以當要愛一個人既時候,你就已經係不知不覺間開始玩黐身遊戲,當時人或者都唔察覺到,但當身邊個個開始疏遠你既時候,相信你要開始檢討。

kenis 发表于 6-11-2007 08:24:16 | 显示全部楼层
善變是雙子人的本性,要你負上責任,相信你會覺得比死更難受!要你黐住情人,相信辛苦個個唔係佢,反而係自己!特別是你怕麻煩既性格,一個唔好彩,甜心真係黐住唔放,到時你話點:yct54
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能