《爱是最大的权利》-Stephy

神仙猫 发表于 1-11-2007 02:01:58 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

http://audio.e-dyn.com/AiShiZuiDaDeQuanLi.log

Stephy:你知唔知, 鍾意一個人gei感覺係點架?
Sam:知~
       見唔到佢, 個心會囉囉孿.  
       見到佢, 個心又會卜卜跳.  
       同佢傾計, 明明開大冷氣, 都會成頭大汗.  
       想開口約佢去街, 但係講完hello又唔識講落去啦.  
Stephy:哈, 傻瓜, 呢d都只係算岩岩鍾意遮.  
           真正鍾意一個人, 唔係咁架.  
Sam:咁係點呀?
Stephy:等我講俾你聽啦..

可不可 與你放膽嬉戲
忘掉日與夜那些限期
不管 身邊幾多無聊道理

手拖手 與你演出好戲
遊行直到夜晚多淒美
爭取 這一次走幾千百里

沿途留心 掌心的知覺也著緊
我認我認 我愛得太過份
人群漸近 想改寫你我命運
任天塌下亦前行 那怕你說我天真

憑我徹底的勇氣 愛是最大權利
不理場面不偉大 我共你始終同遊生死
還有那一種結尾 花光一切別嫌棄
若已想過太多 我只知愛你

Stephy:愛一個人, 你會將所有最好gei野都留番俾佢.  
           你睇過一本好好睇gei小說, 你會專登買多一本,
           等佢悶gei時候, 俾佢睇.  
           你食過一件好好味gei cheese cake,
           你會記住個份味道, 等佢得閒gei時候, 整俾佢食.  
           你睇緊一部好好睇gei電影,
           明明睇到一半, 你都會離開戲院,
            因為你想佢陪自己再入場睇埋個結尾.  
Same: 咁做你男朋友都幾幸福呀.  
          但係講左咁耐都未見佢黎接你gei?!
Stephy:我同佢分左手半年啦..

憑我徹底的勇氣 愛是最大權利
不理場面不偉大 我共你始終同遊生死
還有那一種結尾 花光一切在乎你
沒有想過太多 我只需要你

Sam:曾經有個女仔, 佢教我鍾意一個人應該係點.  
       佢話, 你越去愛一個人, 越會好快咁冇左自己.  
       佢仲話, 自己唔會再鍾意人,
       因為佢唔想再每段感情gei結局, 都係一無所有.  
       但係, 我好有信心咁話俾佢聽,
       你下一段感情gei結局, 一定會好幸福, 好快樂.  
       佢聽完, 好唔相信咁望住我, 問我點解,
       我鼓起勇氣同佢講::

因為, 我鍾意左你

评分

号ma + 18 论坛活动

鱼娃娃 发表于 1-11-2007 02:03:14 | 显示全部楼层
正歌!!!:yct44
翻唱???

楼主| 神仙猫 发表于 1-11-2007 02:05:45 | 显示全部楼层

回复 2楼的 鱼娃娃 的帖子

嘘,静静听·!:yct26 :yct26 :yct26
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

鱼娃娃 发表于 1-11-2007 02:06:28 | 显示全部楼层

回复 3楼的 神仙猫 的帖子

听完了~~~~~我要我要~~~:yct13

楼主| 神仙猫 发表于 1-11-2007 02:07:09 | 显示全部楼层

回复 4楼的 鱼娃娃 的帖子

嗯,猜到。:yct57 :yct57 :yct57

鱼娃娃 发表于 1-11-2007 02:07:43 | 显示全部楼层

回复 5楼的 神仙猫 的帖子

快点~~~:yct65
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

楼主| 神仙猫 发表于 1-11-2007 02:08:54 | 显示全部楼层

回复 6楼的 鱼娃娃 的帖子

send 廖勒,你自己没有 receive。:yct57 :yct57

乜野系恋爱 发表于 1-11-2007 02:20:40 | 显示全部楼层
那字怎么放的那么小~~~~
我看不到`~~~
近视8xx度~~~~:yct14

鱼娃娃 发表于 1-11-2007 02:21:23 | 显示全部楼层

回复 8楼的 BaBy-HoNg 的帖子

戴眼镜啦!阿伯!!:yct51

乜野系恋爱 发表于 1-11-2007 02:24:40 | 显示全部楼层

回复 9楼的 鱼娃娃 的帖子

我也想~~~
我已不见了很多眼镜~~~~~
不想再买了~~~~
再买就破产~~~:yct68