12星座的拒愛方式

++摇滚精灵~雯++ 发表于 16-3-2009 09:46:33 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

★白羊座

拒愛方式:一笑置之
貪玩嘅白羊座,戀愛對佢地嚟講都好似遊戲一樣。所以如果有人同佢講 “我愛你” ,白羊座嘅人會自豪地大笑,但笑聲中未必有甜蜜之意。

★金牛座

拒愛方式:表現過敏
金牛座嘅人不會接受陌生人嘅示愛,要做佢地嘅另一半,一定要由朋友開始先。貿貿然示愛,佢哋反而覺得你有陰謀或謀家產,儘管佢哋唔係有米。

★雙子座

拒愛方式:受寵若驚
雙子座嘅人,從來只會佢哋追人,有人向佢哋示愛,簡直唔可以信自己嘅耳仔。因此,你向佢哋示愛,佢哋會覺得唔自然。

★巨蟹座

拒愛方式:吞吞吐吐
佢哋聽到你哋示愛,唔理合唔合心意都好開心。溫柔嘅佢哋,即使拒愛,都會想辦法唔傷到人,但口才差,只好亂搵話題。

★獅子座

拒愛方式:佯裝冷淡
佢哋最愛受人崇拜,尤其係女仔。當聽到你向佢示愛,心裏雖然喜歡,但仍忍唔住從你口中講出其他人眼中嘅優點。

★處女座

拒愛方式:不知所措
佢哋對感情要清清楚楚,不能含糊。所以陌生人向佢哋示愛,會顯得不知所措,無言以對,好多問號。

★天秤座

拒愛方式:氣定神閒
佢哋天生就有魅力,能吸引不少追求者。所以有人同佢哋示愛,都習以為常。如果你夢中情人係佢哋,要諗下有咩突圍嘅方法。

★天蠍座

拒愛方式:不留人情
佢哋敢愛敢恨,明知無可能,就會斬釘截鐵咁拒絕,一點情都唔留。向佢哋示愛,就要有心理準備。

★人馬座

拒愛方式:速來速去
佢哋對愛同性都好隨便。向佢哋示愛,佢會抱着 “唔理好醜,但求就手” 嘅心態同你玩下,記得做好被飛嘅準備。

★山羊座

拒愛方式:斷然拒絕
務實嘅佢,不會信一見鍾情。除非你同佢朝夕相對,日久生情,佢都對你有意思,否則佢以為你玩佢。

★水瓶座

拒愛方式:乘機利用
佢最識把握每個賺錢機會。你同佢示愛,佢反而向你推銷貨品,或者介紹咩咩會所。拍拖?你有錢先啦!

★雙魚座

拒愛方式:不知不覺
佢哋只會活於自己嘅圈子,所以就算你同佢萍水相逢,會因對方幾靚仔靚女就示愛,佢哋只會當你係朋友。

评分

gill + 3 我很赞同

楼主| ++摇滚精灵~雯++ 发表于 16-3-2009 09:48:26 | 显示全部楼层
★山羊座

拒愛方式:斷然拒絕
務實嘅佢,不會信一見鍾情。除非你同佢朝夕相對,日久生情,佢都對你有意思,否則佢以為你玩佢。

这个也很准下>.<:yct37

chowms 发表于 16-3-2009 10:04:17 | 显示全部楼层
★處女座

拒愛方式:不知所措
佢哋對感情要清清楚楚,不能含糊。所以陌生人向佢哋示愛,會顯得不知所措,無言以對,好多問號。
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

leo 发表于 16-3-2009 11:05:52 | 显示全部楼层
★獅子座

佢哋最愛受人崇拜,尤其係女仔。當聽到你向佢示愛,心裏雖然喜歡,但仍忍唔住從你口中講出其他人眼中嘅優點。

心思 发表于 16-3-2009 11:35:02 | 显示全部楼层
★白羊座

貪玩嘅白羊座,戀愛對佢地嚟講都好似遊戲一樣。所以如果有人同佢講 “我愛你” ,白羊座嘅人會自豪地大笑,但笑聲中未必有甜蜜之意。

疯神月 发表于 16-3-2009 13:24:42 | 显示全部楼层
★獅子座

不准的.....:yct99
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

Roxas 发表于 16-3-2009 13:34:14 | 显示全部楼层
★雙子座

拒愛方式:受寵若驚
雙子座嘅人,從來只會佢哋追人,有人向佢哋示愛,簡直唔可以信自己嘅耳仔。因此,你向佢哋示愛,佢哋會覺得唔自然。

口爱教主 发表于 16-3-2009 14:03:28 | 显示全部楼层
★白羊座

gill 发表于 16-3-2009 15:35:16 | 显示全部楼层
★金牛座

拒愛方式:表現過敏
金牛座嘅人不會接受陌生人嘅示愛,要做佢地嘅另一半,一定要由朋友開始先。貿貿然示愛,佢哋反而覺得你有陰謀或謀家產,儘管佢哋唔係有米。

很准~~~~

JyeJye~~凯杰 发表于 16-3-2009 18:03:28 | 显示全部楼层
★人馬座

拒愛方式:速來速去
佢哋對愛同性都好隨便。向佢哋示愛,佢會抱着 “唔理好醜,但求就手” 嘅心態同你玩下,記得做好被飛嘅準備。

一向来都准备好了~[yct121]