巴士阿叔與施丹真情對話

~DeatHMooN~ 发表于 13-12-2008 18:41:05 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

巴士阿叔: 未解決未解決!!!

施丹: 未解決D乜?

巴士阿叔: 你做乜用你個地中海撞我個心口? 我有無咁做呀?

施丹: 我係球王喎!

巴士阿叔: 唔好講球王!!! 公平架! 我夠係香港土皇帝LOR!!

巴士阿叔: 咁我有無有我隻香港腳烤你個頭呀?

施丹: 對唔住LOR!!! 阿叔

巴士阿叔: 咁你即係想解決左佢者!!! 簡單, 同你講道理, 你踢果球比保方接住左,
咁屎波, 我有無話你呀? 點呀你?

巴士阿叔: 你估你好勁咩? 士多啤梨!!!

巴士阿叔: 你咪係好勁先? 我有壓力,你有壓力,你做咩挑釁我啊!

施丹: 唔好意思囉!!!

巴士阿叔:  咩唔好意思啊,你道歉丫!

施丹: 對唔住囉。

巴士阿叔: 大聲D!!!

施丹: 係咁多

巴士阿叔: 以後唔好拿!! 警告你!!! 羅隻手來

施丹: 唔需要

巴士阿叔: 唔需要姐係點啊,唔妥啊?

施丹: 我球王唔想同你鄉下佬渣手!!!!

巴士阿叔: 唔渣手!!! 唔通渣波波呀?

施丹: (淫笑中)其實我係基佬

巴士阿叔: 妖!!!! 你個地中海怪!!!!!

施丹: 你個波波都幾好頂!!!! 同世界杯果個波有得揮!!!!!

巴士阿叔: 士多啤梨呀!!!! 我好大壓力喎!!!!

施丹: 你胸口咁大壓力,,,,,,,,,,,比我幫你解壓啦,,,,,,,BABE
(就係眾目葵葵下, 施丹靠著高大的身型的優勢, 將巴士阿叔解壓)

施丹: 舒服晒~~~~

巴士阿叔: 嗚嗚嗚!!!! 我要話比阿媽聽!!!!

施丹: 唉也!!! 搞到我隻手脫教!!! 你!!!!!

巴士阿叔: 你乜呀!!! 士多啤梨呀!!!

巴士阿叔: 紅牌出場!!! 走啦你!! 地中海怪!!!!

施丹: ............................

黑白猪棋 发表于 13-12-2008 18:44:26 | 显示全部楼层
无语~~哈哈~~~

Yves_yew 发表于 13-12-2008 23:44:37 | 显示全部楼层
Zidanne 前法国球星
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

TheArcher 发表于 13-12-2008 23:46:36 | 显示全部楼层
巴士阿叔和zidane
炸到~~~:yct34

++摇滚精灵~雯++ 发表于 13-12-2008 23:53:17 | 显示全部楼层
唔係好明佢地讲乜~:yct14

yh__涵 发表于 14-12-2008 11:48:42 | 显示全部楼层
看不懂叻。。。。。。
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

JyeJye~~凯杰 发表于 14-12-2008 14:04:53 | 显示全部楼层
不是很明白广东话。。。:yct77