黑社會英文

azatar1988 发表于 24-1-2008 17:23:39 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

I know your mouse.
我識你老鼠 !

You call me how to come out and walk in the future?
你叫我以後點出o黎行?

I give you some colour to see.
我俾D顏色你睇!

If you have enough ginger,put your horse to me.
如果你夠薑的話就放馬過o黎!

Monster of blowing water.
吹水怪。

Blow chicken
吹雞

I blow chicken to beat your group of the guys.  
我吹雞打你班友 。

Face green green
臉青青 。

You see road carefully
你小心睇路 。

Are you road?
你係唔係路呀?

How senior are you?
你算老幾?

What the water are you?
你係乜水?

Do you big me?
你大我呀?

Zebra chops people
班馬劈友 。

Do the world
做世界 。

Big tea rice
大茶飯 。

What the ghost are you talk?
你講乜鬼?

Cut my head and let you sit on it as a chair.
批我個頭俾你當凳坐!

I give you only a hair.
我俾條毛你!

Do you think me didn't arrive?
你當我無到?

Wear grass
著草

I am wearing grass.
我著緊草。

I fear that you have teeth.
我驚你有牙!

You have not enough class to talk mathematics with me!
你未夠班同我講數!

What the spring do you do?
你做乜春?

Measure water/Pound water.
磅水

疯神月 发表于 24-1-2008 19:34:32 | 显示全部楼层
Zebra chops people
班馬劈友 。:yct51

好笑!!! 顶顶~~

烧鱼Yuyu 发表于 24-1-2008 21:06:24 | 显示全部楼层
好好笑叻!!!:yct58
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

大佬 发表于 20-3-2008 10:32:58 | 显示全部楼层
:yct38 :yct38
我要学一两句~

YOONG314 发表于 6-11-2009 16:26:59 | 显示全部楼层
不错,不错,好笑哦....:yct58

秋秋chiaki996 发表于 6-11-2009 17:09:18 | 显示全部楼层
很好噢~~~笑死咯:yct58
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

Kelvin0422 发表于 28-11-2009 04:38:17 | 显示全部楼层
broken eng到无话可说。。。

Yves_yew 发表于 28-11-2009 10:31:11 | 显示全部楼层
看本地的电影翻译的确会出现这种字幕,请人翻译字幕请到那些白痴来翻译

紫影 发表于 1-12-2009 02:33:27 | 显示全部楼层
dun play play a~~[yct114]