lufi5671 发表于 2-2-2009 21:31:06

明星名倒轉來讀

明星名倒轉來讀

許志安 ~>安置佢 (咁慘 ) :yct20
黎明 ~>明黎 (咁明刀明槍! ):yct56
謝賢 ~>言謝 (咁有風度, 唔怪得溝咁多女啦 ) :yct58
李克勤 ~>勤嚇你 (唔怪得事業成日浮浮沉沉啦, 原來想比驚喜我地 ):yct91
王靖雯 ~>文靜王 (唔怪得咁cool 啦 ) :yct92
林子祥 ~>牆紙林 (屋企賣牆紙 ) :yct28
葉倩雯 ~>聞扇葉 (有d 咁既辟好 ) :yct14
黃秋生 ~>生抽王 ( 冇野好講.....):yct34
黃耀明 ~>明要"黃" (唔怪得咁高調啦 ) :yct59
周文健 ~>見聞週 (咁益智 )
張宇 ~>乳漿 (他是男是女 )
朱茵 ~>因住 (咁惡架) :yct01
馮寶寶 ~>補補縫 (咁窮, 咁怪得要做童星啦 )
黃敏德 ~>德文王 (咁勁) :yct45
李麗珍 ~>真係你 (係o羅, 咁橋o既 ) :yct49
湯盈盈 ~> 仍然"湯" (飲得咁醉咩 ) :yct74
李玟 ~>吻你 (咁open):yct15

Mango 发表于 2-2-2009 21:38:53

不错~
蛮好笑的~
感谢分享:yct58

TANG 发表于 2-2-2009 22:08:11

有些看不明,有些很好笑,谢谢分享。:yct75

黑白猪棋 发表于 3-2-2009 03:02:32

很有意思~~~李玟=吻你~~:yct63

~DeatHMooN~ 发表于 3-2-2009 03:21:56

讀到好kick..

心思 发表于 3-2-2009 10:41:37

炸到.....要倒了!:yct76
哈哈哈.....很好笑咯!:yct58

fcamigo 发表于 13-5-2009 16:30:23

黄秋生=生抽王!
:yct75

蓝梅 发表于 14-5-2009 18:19:35

虽然有些的我都看不懂,可是还蛮搞笑的咯~~~:yct58

Douglas 发表于 14-5-2009 20:58:46

:yct76....好冷哦
不过也支持
页: [1]
查看完整版本: 明星名倒轉來讀