gill 发表于 26-10-2008 18:40:54

女仔问男朋友既十大抵死问題???

1 行街好闷, 行黎行去都係果度!
答: 大姐呀, 同你拍左咁多年拖, 仲有边度未去过丫...

2) 点解唔同我煲电話粥?!
答: 我一日最少都陪你 4-5個钟, 有乜都讲晒啦...唉哎...

3) 同我一齐只係想do野!?
答: 性係人既需要, 尊重你係我girlfriend先只对你有性既要求。
唔通你想我搅三搅四咩, 日日五姑娘唔掂架...

4) 床上口花花, 床下冷冰冰?!

答:赞美当然係情最浓时发出架啦,唔通你呵紧屎赞你性感咩大姐呀~~~

5) 去街成日"及"女 ?!
答: 你又何尝唔係"及"紧仔呢...爱美係人本性..."及"下即又唔係禽佢....

6) "爱唔爱我"?!
答: 我一日讲十次好未, 你明知唔係发自內心都要听?! 呢句野
当然係男人最想讲既时候先会讲...唔好再立乱问啦.

7) 我同你亞媽妈跌落水, 你救边個先?

答: 頂! 边Q个係第一个念呢条问題既呢下?
拿拿声的佢去打把啦!你兩個都跌晒落水
,我就梗係报左警先啦,
我跳埋落去, 边Q個救我地呀 一齐死咩?!

8.你几时娶我架?

答: 你亞妈几时大发慈悲免收礼金, 我咪娶得起你lor...

9) 你爱我有几深?

答:用"米" 定係用"尺"黎计呀...我点先揾到一個标准去话你听呢下?

10) 我老左你会唔会仲咁爱我?
答: 大姐呀...呢个问題我惊过你啦...头又係我光先, 更年期又係我黎先,我老左你仲
爱唔爱我呀下...

rain 发表于 26-10-2008 18:43:13

这个阿、有点看不懂~因为都是繁体字`:yct14

gill 发表于 26-10-2008 18:45:42

回复 2楼的 rain 的帖子

:yct58 :yct58
不好意思,读广东话的。。。。

JyeJye~~凯杰 发表于 26-10-2008 18:56:11

哇靠!!我最不会广东花了~读到八只眼都出来了~ :yct14

疯神月 发表于 26-10-2008 19:52:24

讚美當然係情最濃時發出架啦,唔通你呵緊史讚你性感咩大姐呀~~~
===========================
这句话西北好笑~~ 黑色幽默 :yct51 :yct51
看来只有我的广东话不错 :yct23

Blue_star 发表于 26-10-2008 20:42:19

全部都很好笑啦:yct51 :yct51
这个超好笑:我跳埋落去, 邊Q個救我地呀 一齊死麼?! :yct51

起司 发表于 26-10-2008 21:01:37

哈哈~~看懂了~
好幽默哦!:yct41

++摇滚精灵~雯++ 发表于 26-10-2008 23:42:08

看得明白~

不过还是有些繁体字不会念~

:yct51

gill 发表于 27-10-2008 17:02:01

我已经换成简体了。。。
希望你们看的明白。。。
:yct63

Yves_yew 发表于 27-10-2008 17:09:46

我同你亞媽妈跌落水, 你救边個先?

頂! 边Q个係第一个念呢条问題既呢下?
应该抓去打靶!!哈哈哈没错没错,很同意!
页: [1]
查看完整版本: 女仔问男朋友既十大抵死问題???