英文成語

chowms 发表于 14-12-2008 14:10:53 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册成为YANBONG会员吧!
时下最热门的资讯、娱乐、贴图等分享都在这里等你发掘哦!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

A bird in the hand is worth two in a bush. 一鳥在手勝於兩鳥在林。(把握現在,別空想未來)

Curiosity killed the cat.好奇心會害死貓(過份好奇是危險的)。

Kill the goose that lays the golden eggs. 勿殺雞取卵。

The early bird catches the worm. 早起鳥兒有蟲吃。

One scabbed sheep infects the whole flock.一隻羊生病瘡整群羊遭殃。

There is a black sheep in every flock. 到處都有害群之羊。

A lazy sheep thinks its wool heavy. 懶羊嫌毛重。

He that makes himself a sheep shall be eaten by the wolf. 甘心做綿羊,必然餵豺狼。

The scalded cat fears cold water. 一朝被蛇咬,十年怕草繩。

When the cat's away, the mice will play. 貓兒不在,老鼠成精。

like a cat on hot bricks 如熱鍋上的螞蟻。

Barking dogs seldom bite. 會叫的狗不咬人。

Kill two birds with one stone.一石二鳥。

The frog in the well knows nothing of the great ocean. 井底之蛙。

Pigs might fly. 緣木求魚。

Better be the head of a dog, than the tail of a lion. 寧為狗頭,不為獅尾。

坏坏女孩 发表于 14-12-2008 14:21:54 | 显示全部楼层
哈哈,谢谢分享哦~
我想在写英文作文时应该可以用到吧:yct63

JyeJye~~凯杰 发表于 14-12-2008 15:30:58 | 显示全部楼层
哟~谢谢分享哦~:yct89
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

疯神月 发表于 14-12-2008 17:05:45 | 显示全部楼层
idioms ?
我之前有学过一阵子哦, 谢谢分享~

~雪莉~ 发表于 14-12-2008 17:13:05 | 显示全部楼层
不错噢。。
用得着~~:yct58

lawrence1988 发表于 16-12-2008 01:33:26 | 显示全部楼层
谢谢分享。。。:yct63
刚刚上来YANBONG,但不知从何开始爬贴?欢迎使用 论坛导读功能

Danc 发表于 28-12-2009 10:07:47 | 显示全部楼层
哈哈谢谢分享

arcobaleno 发表于 22-3-2010 19:22:09 | 显示全部楼层
对于现阶段的我非常有用....先谢谢楼主的分享拉......